Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

NOVETAT

ROWENTA

Aparell de massatge corporal anticel·lulític

Només per a targetes de crèdit de CaixaBank

Cal autenticar-se com a client de CaixaBank

Paga les teves compres al comptat amb un sol pagament

Subscriu-t'hi 1

/mes

en rebuts i un rebut final de

Preu total

Finança-ho

/mes

en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Porta-'ho ja per
169,99 €

1 Exemple representatiu calculat per finançar limport total del producte ({0}): TAE {2}%. TIN {1}%. Termini: {3} mesos. Import total degut: {4} €. Import de les quotes mensuals: {5} quotes de {6} € i una última de {7}. Cost total del crèdit: {8}. Sistema damortització francès.

Descripció

Rowenta Aparell de massatge corporal anticel·lulític

L’aparell de massatge corporal ofereix una cura corporal integral que és tan agradable com efectiva: esculpeix i remodela el cos, redueix la cel·lulitis i referma la pell. L’agradable i reconfortant acció d’aquest aparell de massatge corporal d’alt rendiment cobreix fins a l’últim centímetre del cos —cuixes, natges, cintura i braços— i ajuda a alleujar la sensació de “cames pesades”.

Característiques destacades:

Actua a tot el cos: tractament complet per aplicar a cuixes, natges, cintura i braços. Esculpeix i remodela el cos de manera excepcional i millora la complexió reduint la cel·lulitis i incrementant la fermesa.

Suavitza la cel·lulitis: aquest dispositiu és adequat per a la cel·lulitis incrustada (fa mal quan la pessigues), ja que requereix un aparell de massatge que trenqui els dipòsits de greix eliminant els clotets i homogeneïtzant la textura de la pell.

Tractament refermant: pell visiblement més ferma a tot el cos, fins i tot els braços, per remodelar tot el cos sense oblidar-se’n cap part.

Relaxant i reconfortant: introdueix a la rutina de cures diària un moment d’autèntic plaer i benestar i cuida’t amb aquest tractament relaxant i reconfortant que el teu cos es mereix.

Sense cable i ús sota l’aigua: produeix un massatge mecànic, molt eficaç i polivalent, ja que es pot fer servir sense cable, també sota l’aigua.

Especificacions tècniques:

  • Color: blanc i lavanda
  • Apagada automàtica (15 min)
  • Velocitats: 2
  • Direcció de rotació: 2
  • Tipus de bateria: recarregable, de Ni-MH
  • Voltatge: 100-240 V
  • Àrea de tractament: cos
  • Instrument d’ús domèstic

Inclou:

  • Necesser
  • Kit de 4 rodes corporals

Fitxa tècnica