Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

Inclou regal
0% TAE

DYSON

Assecador de cabell Dyson fucsia

Vaja! El producte que has seleccionat no està disponible en aquest moment. Et demanem disculpes. Mentrestant, et convidem a continuar navegant per Wivai i descobrir altres productes seleccionats per a tu.

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
399,00 €

Data de lliurament estimada: 28 de abril

Gratis

Este pack incluye:

Assecador de cabell Dyson Supersonic metal·litzat/fucsia
            image number 0

Assecador de cabell Dyson Supersonic metal·litzat/fucsia

Accesorio Dyson flyaway 971618-01
            image number 0

Accesorio Dyson flyaway 971618-01

Accessori Dyson pinta amb pues
            image number 0

Accessori Dyson pinta amb pues

Descripció

Assecador de cabells Supersonic fúcsia

L’assecador de cabells, reinventat. Dissenyat per proporcionar-te una assecada més ràpida sense calor extrema. Ara, amb l’accessori Flyaway per a cabells encrespats i la pinta amb pues per als cabells arrissats, que faciliten al màxim aconseguir un acabat de perruqueria a casa.

CARACTERÍSTIQUES DESTACADES:

Potent i ràpid: el petit i potent motor digital Dyson V9, juntament amb la tecnologia AirMultiplier, genera un flux d’aire controlat d’alta pressió i velocitat per a una assecada ràpida i un modelatge precís.

Control intel·ligent de la calor per protegir la lluïssor: el termòstat de l’assecador Dyson mesura la temperatura de l’aire diverses vegades per segon i regula l’escalfor. D’aquesta manera, s’eviten els danys produïts per la calor extrema i s’ajuda a protegir la lluïssor natural dels cabells.

Comoditat: un suport de cautxú evita que el motor vibri contra l’interior del mànec, fet que redueix la transferència de soroll entre el motor i la carcassa.

Accessoris de modelatge magnètics: l’assecador porta una sèrie d’accessoris pensats per eixugar els diferents tipus de cabells i que es poden ajustar de manera ràpida i fàcil. A més, la superfície dels accessoris no s’escalfa, de manera que en pots fer servir tants com vulguis mentre t’eixugues els cabells.

 

Accessori Flyaway: l’accessori d’acabat ideal per a estils llisos. Oculta els cabells encrespats sota els cabells més llargs per donar-te un acabat suau i brillant.

Broquet estret concentrador: dirigeix el corrent d’aire d’alta pressió per modelar els cabells floc a floc sense amoïnar-te d’alterar la resta del pentinat.

Broquet ample allisador: el broquet ample de Dyson eixuga els cabells fent servir un flux d’aire amb més amplitud.

Accessori per a cabells fins i cuir cabellut sensible: dissenyat per tractar amb més suavitat els cabells fins i el cuir cabellut sensible, dispersa l’aire per generar un flux suau més fresc i eixugar els cabells ràpidament.

Difusor: dispersa l’aire uniformement pels rínxols simulant una eixugada natural. Ajuda a reduir l’encrespament i a definir rínxols i ondes. Les pues llargues permeten penetrar més en els cabells per modelar més quantitat de cabells amb més control.

Broquet amb pinta de pues amples: pensat per a cabells molt arrissats. La pinta amb pues amples i fortes ajuda a estirar els cabells mentre s’eixuguen i s’hi dona volum o forma.


ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES:

Color: fúcsia metal·litzat

Pes: 630 g

Mides: 245 x 78 x 97 mm

Voltatge d’entrada: 230 V

Potència: 1.600 W

Motor: digital Dyson V9

Velocitat: 110.000 rpm

Flux d’aire: 41 litres/segon

Ions negatius: ajuda a reduir l’electricitat estàtica

Longitud del cable: 2,7 m

Ajustos de flux d’aire: 3

Ajustos de temperatura: 4 (alta: 100 °C; mitjana: 80 °C; baixa: 60 °C, i control d’aire fred: 28 °C)

 

Fitxa tècnica