Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

0% TAE

DYSON

Assecador de cabells Dyson Supersonic metal·litzat/fúcsia

Només per a targetes de crèdit de CaixaBank

Cal autenticar-se com a client de CaixaBank

Paga les teves compres al comptat amb un sol pagament

Subscriu-t'hi 1

/mes

en rebuts i un rebut final de

Preu total

Finança-ho

/mes

en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Porta-'ho ja per
449,00 €

1 Exemple representatiu calculat per finançar limport total del producte ({0}): TAE {2}%. TIN {1}%. Termini: {3} mesos. Import total degut: {4} €. Import de les quotes mensuals: {5} quotes de {6} € i una última de {7}. Cost total del crèdit: {8}. Sistema damortització francès.

Descripció

Assecador de cabells Dyson Supersonic níquel fúcsia

L’assecador de cabells, reinventat. Dissenyat per proporcionar-te una assecada més ràpida sense calor extrema i amb accessoris pensats per a tota mena de cabells, que inclouen un accessori per a cabells encrespats. Amb aquest assecador aconseguiràs un acabat de perruqueria a casa.

Característiques destacades

Ràpid i potent: el petit i potent motor digital Dyson V9 gira a un màxim de 110.000 rpm. La tecnologia AirMultiplier expulsa el corrent d’aire d’alta pressió i velocitat mitjançant un amplificador que triplica i controla el flux d’aire per a una assecada ràpida i un modelatge precís. L’assecador ofereix 3 velocitats.

Control intel·ligent de la calor per protegir la lluïssor: el termòstat de l’assecador Dyson mesura la temperatura de l’aire diverses vegades cada segon i el microprocessador intel·ligent ajusta l’element tèrmic. D’aquesta manera s’eviten els danys produïts per la calor extrema i s’ajuda a protegir la lluïssor natural dels cabells. L’assecador disposa de quatre ajustos precisos de temperatura, inclòs un raig constant d’aire fred per fixar el pentinat.

Suport antivibració: un suport de cautxú evita que el motor vibri contra l’interior del mànec, fet que redueix la transferència de soroll entre el motor i la carcassa.

Accessoris de modelatge magnètics: es poden ajustar de manera ràpida i fàcil; a més, la superfície dels accessoris no s’escalfa, de manera que pots anar canviant d’un a l’altre mentre eixugues els cabells.

Versàtil: accessoris per a totes les menes de cabells.

 • Accessoris per a cabells encrespats: l’accessori d’acabat ideal per a estils llisos. Oculta els cabells encrespats sota els cabells més llargs per donar-te un acabat suau i brillant.
 • Broquet estret concentrador: dirigeix el corrent d’aire d’alta pressió per modelar els cabells floc a floc sense amoïnar-te d’alterar la resta del pentinat.
 • Accessori per a una assecada suau: dissenyat per tractar amb més suavitat els cabells fins i el cuir cabellut sensible, dispersa l’aire per generar un flux suau més fresc i eixugar els cabells ràpidament.
 • Difusor: dispersa l’aire uniformement pels rínxols simulant una eixugada natural. Ajuda a reduir l’encrespament i a definir rínxols i ondes. Les pues llargues permeten penetrar més en els cabells per modelar-ne més quantitat amb més control.
 • Pinta de pues amples: pensada per als cabells arrissats i amb relleu. La pinta amb pues amples i fortes ajuda a estirar els cabells mentre s’eixuguen i per donar-hi volum o forma.

Especificacions tècniques:

 • Pes: 659 g
 • Mides: 245 x 78 x 97 mm
 • Voltatge d’entrada: 230 V
 • Potència: 1.600 W
 • Motor: digital Dyson V9
 • Velocitat: 110.000 rpm. 3 velocitats: alta (assecada i modelatge ràpids), mitjana (assecada normal) i baixa (flux d’aire difús)
 • Temperatura: assecada ràpida i modelatge a 100 °C, assecada normal a 80 °C, assecada i difusió més frescos a 60 °C i fred constant a 28 °C
 • Flux d’aire: 41 litres/segon
 • Ions negatius: ajuda a reduir l’electricitat estàtica
 • Longitud del cable: 2,7 m

Fitxa tècnica