Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

LIVALL

Casc Urbà intel·ligent BH51M Neo Grey Talla M

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
179,00 €

Data de lliurament estimada: 6 de abril

Gratis

Descripció

CASC INTEL·LIGENT  LIVALL BH51M NEO

Avingudes, carrils bici, ponts, parcs, carreteres... Fes-te l’amo de l’asfalt amb BH51M Neo. Control total sobre l’entorn, amb tota la tecnologia de seguretat intel·ligent Livall. Tres nivells de protecció activa: visibilitat, comunicació i rescat. No és casual que sigui el cas intel·ligent més premiat!

VISIBILITAT

El sistema d’il·luminació frontal Livall augmenta exponencialment la visibilitat de l’usuari en el trànsit. Combinat amb el sistema de llums posteriors, ofereix la màxima visibilitat. El casc té un acceleròmetre que fa servir la gravetat per detectar la desacceleració del vehicle i activar els llums de fre durant 8 segons per alertar els vehicles i vianants que hi hagi a prop.

Amb llums intermitents que s’activen des del centre de comandament ancorat al manillar, ja no hauràs de reduir el control del vehicle per indicar un canvi de direcció. Amb Livall en tot moment controles la conducció.

COMUNICACIÓ

Gràcies a altaveus estèreo, que projecten so per sobre de l’orella sense bloquejar-la, i un micròfon a prova de vent, l’usuari pot atendre trucades i rebre navegació per veu o alertes de trànsit i meteorològiques sense la preocupació d’haver de deixar anar el manillar en cap moment i complint rigorosament amb la nova normativa de la DGT.

RESCAT

Tota la tecnologia de Livall treballa conjuntament per proporcionar un sofisticat sistema de SOS. En cas d’accident o caiguda, si l’usuari queda incapacitat o inconscient, el casc automàticament emet un senyal de socors i envia la posició de l’accidentat per GPS als contactes d’emergència preestablerts o a la companyia d’assegurances i atenció en carretera. Aquest sistema ja ha demostrat eficàcia salvant vides, motiu pel qual Livall va rebre el 2021 la distinció AXA Ponle Freno amb la qual la companyia d’assegurances premia la innovació en la millora de les condicions de seguretat en el transport.

BLUETOOTH I ALTAVEUS ESTÈREO

Gràcies als altaveus d’alta definició incorporats al xassís, Livall s'avança a la nova normativa de la DGT i proporciona màxima connectivitat i un nivell de seguretat a anys llum del que pot oferir un casc tradicional. Gaudeix de les playlists que tens a Spotify o del pòdcast més recent sense obstruir el canal auditiu, per estar sempre alerta.

Connecta’t amb el grup... i amb el món!

 Amb l’aplicació Livall Riding tens accés a:

  • Ubicació compartida en viu del grup: estigues en contacte amb el grup fins i tot si et quedes enrere o t’escapes endavant
  • Connexió Bluetooth
  • Compatible amb Strava, iHealth i Siri
  • Coordina’t i comunica’t instantàniament amb els amics
  • Desa la ruta i comparteix-la com vulguis
  • Navegació GPS. Segueix sempre el camí correcte!

Disponible en colors gris i menta i en talles M (54-58 cm) i L (57-61 cm)

Inclou: cas, manual i cable de carrega

Fitxa tècnica