Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

NOVETAT

TAURUS

Fregidora Taurus Air Fry Digital AF1300

Només per a targetes de crèdit de CaixaBank

Cal autenticar-se com a client de CaixaBank

Paga les teves compres al comptat amb un sol pagament

Subscriu-t'hi 1

/mes

en rebuts i un rebut final de

Preu total

Finança-ho

/mes

en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Porta-'ho ja per
119,00 €

1 Exemple representatiu calculat per finançar limport total del producte ({0}): TAE {2}%. TIN {1}%. Termini: {3} mesos. Import total degut: {4} €. Import de les quotes mensuals: {5} quotes de {6} € i una última de {7}. Cost total del crèdit: {8}. Sistema damortització francès.

Descripció

Fregidora d’aire - Air Fry Digital AF1300D

Característiques destacades:

  • Fregidora d’aire amb Air System Technology, un sistema de cocció que, amb la circulació a alta velocitat de l’aire calent a temperatura constant, aconsegueix unes fregides saboroses i cruixents amb un 99 % menys de greix, ja que fregeix amb molt poc o gens d’oli. Gaudeix de fregides més saludables i evita les males olors.
  • La fregidora Air Fry Digital permet fregir, rostir, fornejar i escalfar. Disposa d’una pantalla digital i una guia de cuina integrada a la fregidora per facilitar-ne l’ús al màxim. Amb temporitzador de 0 a 60 minuts i temperatura ajustable de 80 a 200 ºC apta per fer una gran varietat d’aliments i receptes. Consulta el receptari que hi ha dins del manual.
  • La fregidora d’aire Air Fry Digital compta amb 8 programes predefinits perquè et sigui més pràctic i senzill cuinar. Els programes que ofereix permeten fer: patates congelades, patates naturals, tota mena de vegetals com són anelles de ceba, bròquil, pastanaga… També podràs triar el programa de cuinar pollastre amb el qual podràs fregir, rostir o fornejar nuggets, cuixes de pollastre, bastonets de pollastre, etc.

Especificacions:

  • Potència: 1.300 W
  • Capacitat: 3,5 L (800 g de patates)
  • Pes: 4,6 kg
  • Pantalla digital
  • Temporitzador: fins a 60 min
  • Temperatures: 80º-200º

Peces desmuntables aptes per a rentavaixelles

Fitxa tècnica