Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

-15%

SAMSUNG

Galaxy A12 128Gb 4G Blue SM-A127FZBKEUB

Només per a targetes de crèdit de CaixaBank

Cal autenticar-se com a client de CaixaBank

Paga les teves compres al comptat amb un sol pagament

Subscriu-t'hi 1

/mes

en rebuts i un rebut final de

Preu total

Finança-ho

/mes

en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Porta-'ho ja per
199,00 €
169,00 €

1 Exemple representatiu calculat per finançar limport total del producte ({0}): TAE {2}%. TIN {1}%. Termini: {3} mesos. Import total degut: {4} €. Import de les quotes mensuals: {5} quotes de {6} € i una última de {7}. Cost total del crèdit: {8}. Sistema damortització francès.

Descripció

Característiques principals

El Galaxy A12 té una gran pantalla Infinity-V amb marcs reduïts perquè l’experiència sigui immersiva, tant per al contingut multimèdia com en jocs: gran pantalla de 6,5”, relació d’aspecte cinematogràfic de 20:9, resolució per veure amb tots els detalls els jocs, les imatges o els vídeos.

Amb 4 lents, el Galaxy A12 posa a la teva disposició totes les eines que et calen per fer grans fotos, en qualsevol situació. Obtén una gran qualitat d’imatge i efectes en les autofotos que et faran destacar a les xarxes socials: càmera principal de 48 Mp à fotos d’alta resolució. Ultra-gran angular à més camp visual en menys espai. Càmera de profunditatà fotos de retrat. Macro de 2 Mp à acosta’t i captura tots els detalls.

Juga moooltes hores, gaudeix de contingut multimèdia mentre viatges, xateja, torna a xatejar… Gràcies a una bateria extraordinària, tindràs càrrega per a tooot el dia… i tooota la nit: 5.000 mAh à bateria per a tot el dia. Càrrega ràpida à amb una càrrega de 15 W tindràs la bateria al 100 % en poc temps.

Informació addicional

Gràcies a la seguretat multicapa de Samsung Knox, que s’integra no tan sols en el software del dispositiu sinó també en el hardware, tindràs protegides totes les dades des del moment que engeguis el Galaxy A12 per primera vegada.

Processador: Exynos 850

Pantalla: 6,5″ (720 x 1.600) HD+ LCD PLS Infinity-V

Memòria: 4 GB de RAM | 128 GB de memòria interna + microSD fins a 1 TB

Sistema operatiu: Android 10

Fitxa tècnica