Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

170,89 € descompte
0% TAE

SAMSUNG

Galaxy Watch 5 Pro 45mm BT Black

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
469,90 €
299,00 €

Data de lliurament estimada: 3 de abril

Gratis

Descripció

Galaxy Watch 5 Pro

CARACTERÍSTIQUES DESTACADES:

Dissenyat per als amants de l’esport, el GW5 Pro és un dispositiu versàtil amb la tecnologia més avançada per monitoritzar tots els paràmetres de salut i activitat física i preparat per a tota mena d’activitats i esports en exteriors gràcies al seu disseny ultraresistent.

DISSENYAT PER ALS AMANTS DE L’ESPORT A L’AIRE LLIURE:

Cos de titani i vidre de safir (29 GPa) ultraresistents

Corretja dissenyada especialment per ajustar-se perfectament amb un innovador sistema de tancament  

Autonomia espectacular per aguantar tot el dia, fins i tot fent servir el GPS

MONITOR DE SON AVANÇAT:
 

Monitorització completa del son. Gràcies als seus avançats sensors, obtindràs informació completa sobre la qualitat del teu son. Mesura les diferents fases del son i monitoritza el nivell d’oxigen a la sang mentre dorms, dos paràmetres clau per a la qualitat del descans. A més, incorpora un sistema de detecció de roncs.        

Programes personalitzats per millorar el descans. Aconsegueix hàbits de descans saludables gràcies a l’entrenador personalitzat. Amb el seu sistema avançat de mesurament de la qualitat del son, el GW5 analitza els teus paràmetres i selecciona un programa de millora del son amb consells i reptes personalitzats per millorar el descans.

MESURAMENT DE LA COMPOSICIÓ CORPORAL:
 

Sensors millorats. El GW5 disposa de sensors més avançats i precisos. El redisseny del vidre posterior juntament amb el desenvolupament d’un algoritme avançat amb l’ajuda de partners especialitzats, et garanteix mesuraments d’alta precisió i fiabilitat.

Anàlisi de la composició corporal. Analitza la teva massa corporal, greix i nivell d’aigua per conèixer el teu cos i establir programes d’entrenament personalitzats que milloren el teu estat físic. Gràcies al seu avançat sensor podràs obtenir un informe complet de la teva composició corporal amb fins a un 98 % de precisió.

Monitor de salut avançat:

Mesurador de pressió arterial

Electrocardiograma

Monitor cardíac i nivell d’oxigen a la sang 

Salut de la dona

SEMPRE CONNECTAT:
 

Sincronitza les teves dades de salut automàticament. Gràcies a Samsung Health i la sincronització automàtica, la teva informació de salut sempre estarà sincronitzada amb el teu smartphone Galaxy perquè puguis analitzar les dades còmodament a la seva pantalla.

Trucades i missatge en altres dispositius. Mantén-te sempre connectat i rep totes les trucades i missatges al teu GW5. Llegeix i respon notificacions des del GW5 o fes trucades fins i tot si no portes el telèfon a sobre. Només necessites el teu compte de Samsung i una xarxa wifi per mantenir-te connectat fins i tot quan no portis l’smartphone.

Més autonomia. Gràcies a la nova bateria de gran capacitat, el GW5 té una autonomia fins a un 15 % superior. A més, la nova tecnologia de càrrega ràpida et permet carregar fins al 45 % de bateria en només 30 min.

ESPECIFICACIONS/ ALTRES CARACTERÍSTIQUES:
 

Color: negre (45 mm)

Pantalla: 1,4”, 450 x 450 On-Cell Touch AMOLED

SO: Android Wear 3.5 + One UI Watch 4.5

Processador: Exynos W920 Dual-Core

Memòria: 1,5 GB RAM + 16 GB interna

Bateria: 590 mAh

Dimensions: 45,4 x 45,4 x 10,5 mm / 46,5 g

Connectivitat: wifi (2.4+5GHz) i BT v5.2

Biometria: sensor d’anàlisi d’impedància bioelèctrica, sensor de cor elèctric, sensor de temperatura infraroja sensor de llum i sensor de freqüència cardíaca òptica

Sensors: geomagnètic, acceleròmetre, baròmetre i giroscopi

Fitxa tècnica