Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

SONY

Joc PS5 Elden Ring Standard Edition

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
69,99 €

Data de lliurament estimada: 8 de abril

Gratis

Descripció

Elden Ring, edició estàndard per a PS5

  • CARACTERÍSTIQUES DESTACADES:

Un nou món de fantasia: recorre les Terres Intermèdies, un nou món de fantasia ideat per Hidetaka Miyazaki, creador de la sèrie de videojocs Dark Souls, d’un gran èxit, i per George R. R. Martin, autor de Cançó de gel i foc, la sèrie de fantasia supervendes segons The New York Times. Desvela els misteris del poder del Cercle d’Elden. Planta cara a criatures temibles i coneix adversaris amb passats tumultuosos i personatges amb motivacions pròpies per ajudar-te a avançar o complicar-te les coses. 

Explora el món de les Terres Intermèdies: Elden Ring ofereix amplíssims paratges de fantasia i ombrívoles i enrevessades masmorres que estan connectades de manera fluïda i sense interrupcions. Recorre aquest món impressionant a peu o a cavall, tot sol o on-line amb altres jugadors. Submergeix-te en verdes planes, en pantans angoixants, en muntanyes tortuoses, en uns castells que no auguren res de bo i en altres paratges majestuosos. Tot això, a una escala mai vista en un joc de FromSoftware.

Un sistema de joc que definirà el gènere: crea el teu propi personatge en aquest refinat joc de rol i acció de FromSoftware i defineix el teu estil de joc a partir de l’ampli ventall d’armes, poders màgics i habilitats que trobaràs de cap a cap del món. Ves directe al combat, fes servir el sigil per exterminar els enemics d’un en un o demana ajuda als teus aliats. Tindràs moltes opcions a disposició, tant a l’hora d’explorar com de llançar-te al combat.

Inclou:

- El joc Elden Ring per a PS5 (format físic)

Fitxa tècnica