Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

0% TAE

Data estimada de lliurament: 18/06/23

SONY

Joc PS5 Horizon Forbidden West

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Porta-'ho ja per
79,99 €

1 Exemple representatiu calculat per finançar limport total del producte ({0}): TAE {2}%. TIN {1}%. Termini: {3} mesos. Import total degut: {4} €. Import de les quotes mensuals: {5} quotes de {6} € i una última de {7}. Cost total del crèdit: {8}. Sistema damortització francès.

Descripció

Horizon Forbidden West, edició estàndard per a PS5

  • CARACTERÍSTIQUES DESTACADES:

Explora terres ermes i remotes, enfronta’t a màquines més grosses i imponents i descobreix increïbles tribus en la tornada a un futur llunyà en el món apocalíptic d’Horizon.

La Terra es mor. Les tempestes brogents i una desolació imparable causen estralls entre el que queda de la humanitat, unes quantes tribus disperses, mentre unes noves i temibles màquines vagaregen per les fronteres. La vida a la Terra afronta una nova extinció i ningú sap per què.

Només Aloy és capaç de descobrir els secrets que hi ha darrere d’aquestes amenaces i restablir l’ordre i l’equilibri al món. Pel camí, es trobarà amb vells amics, forjarà aliances amb noves faccions en guerra i descobrirà l’herència d’un passat antic, al mateix temps que mira d’anar un pas endavant respecte d’un nou i aparentment invencible enemic.

Inclou:

- El joc Horizon Forbidden West per a PS5 (format físic)

Fitxa tècnica