Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

PIKOLIN

Pack articulat Pikolin de 90 × 200 amb matalàs articulable, canapè motoritzat de color blanc i un coixí de regal

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
2.250,00 €

Data de lliurament estimada: 12 de abril

Gratis

Gratis

Descripció

Pack Sènior PIKOLIN Prèmium: matalàs Executive 90 x 200 + canapè + 1 coixins de regal

Pack de descans amb especial adaptabilitat i confort. Format pel nou matalàs Executive ensacat articulable de 30 cm, un canapè abatible d’alta capacitat amb tapa articulable motoritzada de 4 plans i una coixins de fibra de 70 cm.

Matalàs ensacat articulable d’altes prestacions per a un confort suau i adaptable. Descans individualitzat i per zones per a un màxim confort gràcies a les diverses capes d’encoixinament, entre les quals destaquen Inside by Bultex o Progression Fiber.

El nucli Adapt Tech de molles ensacades amb zones diferenciades permet més adaptabilitat del matalàs a la morfologia de cada persona gràcies a una estructura amb cinc zones diferenciades, dissenyades d’acord amb els pesos i formes del cos humà, amb la finalitat de donar una resposta personalitzada a cada zona del cos durant el descans. El contorn del matalàs està reforçat per aportar més estabilitat i durabilitat al producte, ja que n’evita les deformacions.

La tecnologia d’encoixinament Progression Fiber és una combinació d’HR Supersoft i fibra de polièster que produeix un contacte dolç i suau en dormir. A més, aquesta tecnologia és termoreguladora, la qual cosa facilita un descans de més qualitat. La capa exclusiva d’Inside by Bultex aporta adaptabilitat i un confort progressiu perfectes per relaxar la musculatura.

El teixit és strech d’alta elasticitat, suavitat i confort.

Aquest producte està desenvolupat amb la tecnologia Triple Barrera per evitar l’aparició d’àcars, bacteris i fongs.

Matalàs d’una sola cara de confort. No és reversible. L’alçària del matalàs és de 30 cm aproximadament.

Canapè abatible articulable 4Z de color blanc. Estructura de fusta massissa amb cantonades rectes que permeten un assemblatge de màxima qualitat, robustesa i resistència al capçal, el peu i les bancades del receptacle de 25 mm de gruix.

Sistema d’obertura fàcil mitjançant amortidors pneumàtics que permeten una absència total de soroll mentre està en funcionament. S’obre mitjançant un agafador d’acer cromat.

Té una gran capacitat d’emmagatzematge. L’obertura frontal permet accedir a l’interior des de tots els angles.

La tapa transpirable de màxima durabilitat d’aquest abatible facilita una ventilació òptima de l’equip de descans.

Perfecta sustentació del matalàs sense desplaçaments durant la nit, gràcies a la incorporació a la zona central de la tapa de teixit antilliscant.

Fons estratificat de fusta per a un recolzament perfecte dels objectes que s’hi dipositin. Fàcil manipulació, emmagatzematge i transport.

Tapa transpirable que incorpora una estructura metàl·lica d’acer de gran resistència.

El coixí de fibra d’altes prestacions t’ofereix un confort extraordinari que s’adapta a la curvatura del coll sense pressionar-lo. De fermesa mitjana-alta, és perfecte per a les persones que es mouen molt durant la nit.

Gràcies al grau de fermesa i a l’alçària que fa, té les característiques adequades per mantenir la posició correcta del cap i el coll, sense que moviments continus afectin la qualitat del son.

La seva composició de doble funda (interior i exterior de 100 % de teixit de microfibra molt suau) el mantenen perfectament protegit durant tota la vida útil. A més, el nucli també 100 % de microfibra garanteix una estabilitat perfecta i un tacte molt semblant al de la seda. Destaca per una capacitat de recuperació fantàstica.

Servei prèmium de lliurament: lliurament concertat, instal·lació del producte per un equip especialitzat al dormitori del domicili, retirada d’embalatges i del producte vell si cal.

Alçària exterior del canapè: 36 cm

Alçària del matalàs: 30 cm

Pes del matalàs: 29 kg

Color del canapè: blanc

Alçària de l’abatible fins a terra: 36 cm

Alçària útil de l’abatible: 27 cm

Apte per a persones de fins a 130 quilos de pes

Garantia comercial: 2 anys

Disponible a la Península, les Balears i les Canàries

Fitxa tècnica