Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

WALLBOX

Pack de Carregador Pulsar Plus + power boost + sostenidor de cable 7,4 kw (tipo 2) color blanc Wallbox amb instal·lació bàsica fins a 20 metres

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
2.010,00 €

Data de lliurament estimada: 18 de abril

Gratis

Descripció

Marca: Wallbox

Carregador per a cotxe Pulsar Plus de tipus 2 amb potència de 7,4 kW + Power Boost + subjectador de cable blanc + instal·lació bàsica inclosa de fins a 20 metres

Pulsar Plus blanc

Abans de fer la compra, assegura’t d’haver seguit aquests passos: confirmar que la instal·lació elèctrica és monofàsica i que la distància entre el comptador elèctric i la plaça d’aparcament és de 20 metres. En funció dels metres, cal triar 20, 40 o 60 metres.

Els carregadors Pulsar Plus de Wallbox estan dissenyats per a la càrrega intel·ligent del vehicle elèctric amb una gran potència i una mida increïblement petita. La gamma Pulsar és ideal per a l’ús diari a casa.

Té un disseny compacte i minimalista que s’ajusta a qualsevol garatge i permet una gran varietat d’opcions gràcies a l’app myWallbox.

Pulsar Plus inclou wifi i protecció contra fugues de corrent continu (CC) i està disponible per a Power Boost.

Power Boost: millora la intel·ligència del carregador amb la solució de gestió dinàmica de càrrega per evitar talls d’energia o sorpreses a la factura de la llum. Calcula l’ús d’energia de la llar en temps real per ajustar automàticament la càrrega del vehicle elèctric respectant la capacitat del subministrament elèctric.

Mànega integrada de 5 m.

Subjectador de cable blanc.

Material d’alumini.

Instal·lació per a interior o exterior per a ús residencial en habitatge unifamiliar o garatge comunitari situat dins del domicili. No es fan instal·lacions a pàrquings situats fora de l'edifici de la vivenda.

Instal·lació bàsica: EAVE disposa d’una xarxa d’instal·ladors certificats, formats i entrenats per dur a terme la instal·lació. Cal tenir en compte que una bona instal·lació garanteix el màxim rendiment del carregador.

Aquest pack inclou el material necessari per dur a terme la instal·lació de fins a 20 metres (distància entre el comptador elèctric i el punt de recàrrega).

Quan s'hagi fet la comanda, EAVE contactarà amb el client per verificar-ne les dades i programar una videotrucada. En aquesta videotrucada es revisarà el punt d'instal·lació i es demanaran dades de la factura de la llum. Si calgués, s'enviarà per correu electrònic al client el pressupost dels extres. Quan el client hagi enviat l'aprovació del pressupost a EAVE, es concertarà la cita per a la instal·lació.
El client haurà d'abonar el pressupost aprovat dels extres a través de tpv o link de pagament online abans de la instal·laci. Quan s'hagi fet la instal·lació, EAVE enviarà al client per correu electrònic la factura i l'informe de la instal·lació. 

Potència de càrrega: 7,4 kW.

Indicat per a instal·lació monofàsica.

Mànega de tipus 2 estàndard a Europa (només els models Nissan Leaf, Renault Zoe i Mitsubishi Outlander porten la de tipus 1, que és l’estàndard dels EUA).

Mides del carregador: 16,6 x 16,3 x 8,2 cm.

Mides del subjectador de cable: 16,5 x 14,2 x 7,5 cm.

Inclou servei de transport i instal·lació bàsica.

Garantia comercial: 3 anys.

Disponible a la Península, les Balears i Canàries.

Només es podran anul·lar si la comanda no ha sigut instal·lada. Un cop instal·lat, no s'accepten anul·lacions.

Fitxa tècnica