Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

0% TAE

NINTENDO

Pack Nintendo Switch Neon + Mario Kart + volant Mario Kart Pro Mini + Play and Protect Skins + Faceoff Wired Pro + auriculars

Només per a targetes de crèdit de CaixaBank

Cal autenticar-se com a client de CaixaBank

Paga les teves compres al comptat amb un sol pagament

Subscriu-t'hi 1

/mes

en rebuts i un rebut final de

Preu total

Finança-ho

/mes

en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Porta-'ho ja per
499,99 €

1 Exemple representatiu calculat per finançar limport total del producte ({0}): TAE {2}%. TIN {1}%. Termini: {3} mesos. Import total degut: {4} €. Import de les quotes mensuals: {5} quotes de {6} € i una última de {7}. Cost total del crèdit: {8}. Sistema damortització francès.

Descripció

Pack Nintendo Switch Neon + Mario Kart + volant Mario Kart Pro Mini + Play and Protect Skins Mario Kart Edition + comandament Faceoff Wired Pro Controller Star Mario + auriculars LVL40 Wired groc i blau PDP

CARACTERÍSTIQUES DESTACADES:

CONSOLA NINTENDO SWITCH NEON

Gaudeix d’una experiència de consola domèstica fins i tot sense televisor. La Nintendo Switch es transforma per adaptar-se a la teva situació i et permet jugar als títols que vulguis, fins i tot si no tens gaire temps.

És una nova era en què no has d’adaptar la vida als videojocs: ara és la consola la que s’adapta a la teva vida.

Gaudeix dels jocs quan vulguis, on vulguis i com vulguis!

Tres modes de joc:

+ Mode televisor: aplega tothom davant d’una pantalla i gaudeix del joc en companyia. Posa la consola a la base de la Nintendo Switch per jugar en alta definició al televisor.

+ Mode sobretaula: comparteix la pantalla, comparteix la diversió. Obre el suport de la consola per compartir la pantalla i gaudir de valent amb jocs multijugador.

+ Mode portàtil: emporta’t una esplèndida pantalla allà on vagis. Juga amb els comandaments Joy-Con encaixats a la consola i emporta-te-la on vulguis.

JOC NINTENDO MARIO KART


Gràcies a Nintendo Switch, els aficionats poden gaudir de la versió definitiva de Mario Kart 8 on vulguin i quan vulguin, fins i tot en partides multijugador local per a fins a vuit pilots.

Els populars circuits i personatges de la versió de Wii U han tornat, juntament amb els circuits i personatges descarregables, i a més s’afegeixen a la graella personatges nous: Inkling noi i Inkling noia, de Splatoon; el Rei Boo; Dry Bones (Huesitos), i Bowsy. D’altra banda, el mode batalla es renova del tot amb la batalla de globus i el Bob-ombardeig, i amb la inclusió de circuits inèdits com el Parc Viaducte o l’Estadi de Batalla, que s’uneixen a vells coneguts com la Mansió del Luigi (GCN) i el Circuit de Batalla 1 de Super Mario Kart (Super Nintendo Entertainment System).

Ara es poden dur dos objectes simultàniament, incloent-hi alguns de Mario Kart anteriors, com el lladre d’objectes Boo i la ploma, que permet saltar en les batalles. A més, els pilots tenen l’ajuda del nou volant intel·ligent, que ajuda a no sortir de la pista fins i tot en les proves de 200 cc. En mode televisor, el joc assoleix una resolució de 1.080 p.

VOLANT MARIO KART PRO MINI

Llicència oficial de Nintendo. Compatible també amb altres jocs de curses per a Nintendo Switch.

Control i ergonomia netament superiors als de qualsevol comandament. Palanca de canvi seqüencial al volant. Fixació mitjançant ventoses.

Botons programables. Leds de configuració.

Inclou pedals analògics per a una experiència de conducció més realista.

PLAY AND PROTECT SKINS MARIO KART EDITION

Mostra que estàs a punt per competir amb el kit Play and Protect Skins Mario Kart Edition per a Nintendo Switch! Aquestes skins prèmium proporcionen estil i protecció a la consola i el dock. Inclou un protector de pantalla temàtic i grips per als joysticks analògics que t’ajudaran a agafar al límit els revolts tancats!

Característiques:

-Skins de vinil prèmium duradores per a la consola Nintendo Switch i el dock.

-Inclou 2 grips de goma per als joysticks analògics que t’ajudaran a aconseguir més control en curses ajustades.

-Fàcil d’aplicar i de treure.

COMANDAMENT FACEOFF WIRED PRO CONTROLLER STAR MARIO LLICENCIAT

Adapta’t a les situacions més extremes i diverses amb aquest comandament Deluxe Pro de PDP per a Nintendo Switch amb llicència oficial de Nintendo.

Característiques:

-Comandament Deluxe Pro amb un disseny basat en Starman, l’estrella de Super Mario Bros., que et permetia eliminar els enemics simplement tocant-los.

-Aquest comandament et permet jugar còmodament durant més temps amb la consola tant en mode televisor com en mode sobretaula.

-Quan facis servir la consola en mode televisor, pots connectar el comandament Pro a la base amb el cable USB de càrrega per sincronitzar-lo.

-Comandament amb llicència oficial de Nintendo.

AURICULARS PER A GAMING LLICENCIATS LVL40 WIRED GROC I BLAU PDP

És l’hora de pujar de nivell els auriculars amb els auriculars estèreo amb cable PDP Gaming LVL40 amb blocs de colors brillants per a la Nintendo Switch! La construcció lleugera dels auriculars estèreo amb cable LVL40 ofereix una comoditat duradora, tant si et passes el dia en missions cooperatives com si simplement jugues una partida ràpida. Sent els enemics abans de veure’ls amb els dos potents controladors d’àudio de 40 mm. Dona ordres clares a l’equip a través del micròfon flexible amb cancel·lació de soroll, o gira’l per silenciar-lo instantàniament. Mantingues la vista en el joc i fes ajustos ràpids d’àudio amb el control de volum a l’orella, mentre que els coixinets transpirables t’ajuden a mantenir-te fresc i a prevenir la fatiga. Fes coincidir els auriculars amb els Joy-Cons a la Nintendo Switch. Ves sempre un pas més endavant amb els auriculars estèreo amb cable LVL40!

Característiques:

- Construcció transpirable i lleugera per a llargues sessions de joc.

- El micròfon bidireccional amb cancel·lació de soroll ofereix una comunicació clara.

- Sent cada ordre amb potents controladors d’àudio de 40 mm.

- Silencia el micròfon en un moviment ràpid amb la funció de silenciament de micròfon desplegable.

- Producte llicenciat oficial de Nintendo.

ESPECIFICACIONS / ALTRES CARACTERÍSTIQUES:

Especificacions tècniques de la consola Nintendo Switch

Mida: 102 x 239 x 13,9 mm (amb els comandaments Joy-Con acoblats)

Pes: 398 g aproximadament

Pantalla: pantalla tàctil capacitativa / LCD de 5,2 polzades / resolució de 1.280 x 720

CPU/GPU: processador Tegra NVIDIA

 Més informació: https://www.nintendo.es/Familia-Nintendo-Switch/Nintendo-Switch/Nintendo-Switch-1148779.html

MÉS INFORMACIÓ:

El pack inclou:

+ consola Nintendo Switch Neon

+ joc per a Nintendo Mario Kart

+ volant Mario Kart Pro Mini

+ Play anb Protect Skins Mario Kart Edition

+ comandament Faceoff Wired Pro Controller Star Mario llicnciat

+- auriculars per a gaming llicenciats LVL40 Wired groc i blau PDP

Garantia amb el fabricant: SAT NINTENDO. Tel. 91 7886498 https://www.nintendo.es/Atencion-al-cliente/Contactar/Contactar-621598.html

Garantia amb el fabricant: SAT Koch Media (volant). Tel. 91 1142664

https://faq.kochmedia.com/es

soporte@kochmedia.com

Fitxa tècnica