Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

Novetat
0% TAE

SONY

Pack PlayStation5 + Comandament Dualsense Blanc + God of War Ragnarök

Només per a targetes de crèdit de CaixaBank

Cal autenticar-se com a client de CaixaBank

Paga les teves compres al comptat amb un sol pagament

Subscriu-t'hi 1

/mes

en rebuts i un rebut final de

Preu total

Finança-ho

/mes

en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Porta-'ho ja per
699,97 €

1 Exemple representatiu calculat per finançar limport total del producte ({0}): TAE {2}%. TIN {1}%. Termini: {3} mesos. Import total degut: {4} €. Import de les quotes mensuals: {5} quotes de {6} € i una última de {7}. Cost total del crèdit: {8}. Sistema damortització francès.

Descripció

Pack PlayStation5 + Comandament Dualsense Blanc + God of War Ragnarök 

Característiques principals:

Jugar no té límits.

Gaudeix de temps de càrrega mínims gràcies a una SSD de velocitat ultraalta, una experiència de joc més profunda mitjançant retroalimentació hàptica, gallets adaptatius i àudio 3D, i una nova i increïble generació de jocs de PlayStation®.

Aprofita la potència d’una unitat d’estat sòlid amb entrada i sortida integrades, i unes CPU i GPU personalitzades que reinventen les regles del que és capaç de fer una consola PlayStation.

A més, la integració personalitzada dels sistemes de la consola PS5 permet als creadors extreure dades de l’SSD a gran velocitat i dissenyar jocs de maneres que abans haurien estat impensables.

Característiques secundàries:

  • Retrocompatibilitat: juga a una selecció de títols de la PS4™ en la consola PS5
  • Game Boost: obtén velocitats de fotogrames més altes i fluïdes en una selecció de jocs de les PS4 i PS VR
  • Actualitza els jocs de la PS4 a la versió digital de la PS5: la consola PS5 ofereix la possibilitat als desenvolupadors de permetre que els jugadors actualitzin els jocs de la PS4 digitals i en disc a la versió digital de la PS5
  • Integració amb PlayStation®VR: connecta la PlayStation VR a la consola PS5 per gaudir dels jocs de la PS VR compatibles. Per connectar la PS VR amb la consola PS5, necessites la PlayStation Camera2 per a PS4 amb l’adaptador (no cal comprar res)
  • Col·lecció PlayStation Plus: amb la subscripció a PS Plus, s’inclou una selecció de jocs de la PS4 que van definir una generació, sense cost addicional: accedeix a tota la col·lecció a la PS5 des del llançament

Més informació:

  • Inclou: comandament sense fil, base, cable HDMI, cable USB, cable d’alimentació, SSD de 825 GB, Astro’s Playroom (joc preinstal·lat a la consola)
  • Mides del producte: 104 x 390 x 260 (mm)
  • Mides de l’embalatge: 469 x 426 x 174 (mm)
  • Materials: assets de PS5

Fitxa tècnica