Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

50,99 € descompte
0% TAE

SONY

Pack Volant Thrustmaster T300RS GT EDITION + Auriculars T. Racing Scuderia Ferrari Edition + Joc Ps5 GT 7 25 aniversari

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
599,99 €
549,00 €

Data de lliurament estimada: 30 de abril

Gratis

Descripció

Pack Gran Turismo 7 per a PS5

  • CARACTERÍSTIQUES DESTACADES:

El pack inclou:

+ Volant Thrustmaster T300RS GT Edition amb llicència

+ Auriculars Thrustmaster T. Racing Scuderia Ferrari Edition

+ Gran Turismo 7, edició 25 aniversari per a PS5

VOLANT THRUSTMASTER T300RS GT EDITION amb llicència oficial de Gran Turismo

Realista: volant de curses de 28 cm de diàmetre que incorpora radis centrals de metall raspallat. Textura de goma reforçada a tota la circumferència del volant.

Pesa més d’1,2 kg per proporcionar un force feedback (retroalimentació de força) i una inèrcia ultrarealistes.

Accessori de conducció complet - 13 botons d’acció (n’inclou 2 a la base) + 1 creueta (D-pad) - Volant de curses desmuntable que incorpora el sistema Thrustmaster Quick Release.

El volant incorpora dues grans palanques seqüencials de canvi de marxes: fan 13 cm d’alçària per facilitar-hi l’accés i són 100 % de metall. Tact switch amb una durada que supera els deu milions d’activacions.

Per a aquesta edició GT especial i per obtenir un realisme encara més gran, el pack inclou el joc de pedals T3PA - edició GT, que incorpora 3 pedals i una estructura interna 100 % de metall. Es pot ajustar l’altura i l’espai entre els pedals de l’accelerador i l’embragatge. El pedal del fre té resistència progressiva i inclou un conical rubber brake mod.

Motor sense escombretes de classe industrial. A l’interior té ni més ni menys que un genuí servomotor force feedback industrial sense escombretes (amb funcionament sense fricció), que ofereix una retroalimentació de força superfluïda i perfecta. El silenci del motor et permet centrar-te del tot en el que és important: en altres paraules, el màxim rendiment a la carretera. Efectes force ultrasensibles i realistes, sense latència.

H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate Technology®

Els equips de desenvolupament de Thrustmaster han afegit precisió a les impressionants capacitats del motor mitjançant la incorporació de la tecnologia H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate Technology®, que té un sensor magnètic sense contactes: proporciona una resolució de 16 bits, que ofereix 65.536 valors en la direcció del volant.

Auriculars Thrustmaster T. Racing, edició Scuderia Ferrari: Thrustmaster s’enorgulleix de presentar els auriculars de gaming T. Racing Scuderia Ferrari Edition, amb llicència oficial de Ferrari.

Característiques:

- La combinació perfecta de rendiment d’àudio i comoditat, amb coixinets per a les orelles fets d’escuma de memòria i una capa de gel per a un aïllament del so passiu eficaç.

- El micròfon d’alt rendiment, unidireccional i amb cancel·lació de soroll és desmuntable.

- El control de volum és directament a l’orella esquerra, com en els auriculars reals que es fan servir als pàdocs de Ferrari Scuderia.

- T. Racing Scuderia Ferrari Edition també inclou un controlador d’àudio en línia amb controls de volum del micròfon i silenci.

- Auriculars universals per a una compatibilitat completa (connector de 3,5 mm).

- Cable de 3 m que s’adapta a qualsevol mena de configuració de joc.

- Control del so: roda de volum sobre l’orella, que permet al jugador ajustar el nivell d’àudio del joc. Controls de volum del micròfon i silenci al comandament en línia per a un accés senzill.

GRAN TURISMO 7, edició 25 aniversari per a PS5: tant si ets un corredor competitiu com si ets un col·leccionista, un perfeccionista, un dissenyador, un fotògraf o un entusiasta dels arcades, alimenta la teva passió pels cotxes amb elements inspirats en el passat, el present i el futur de Gran Turismo.

Des dels vehicles i circuits més clàssics, fins a la reincorporació del llegendari mode Simulació GT, gaudeix de les millors funcionalitats dels lliuraments anteriors de la sèrie. I, si t’apassiona la velocitat, practica i competeix en els Campionats FIA i el mode Sport.

L’edició 25 aniversari de Gran Turismo 7 inclou:

- El joc Gran Turismo 7 per a PS5 (format físic)

- Steelbook del joc

- Contingut digital: Toyota GR Yaris, 30 avatars de PSN, 1.000.000 CR (crèdits del joc), banda sonora oficial

Garantia , amb el fabricant: SAT de Thrustmaster. Tel.: 91 414 24 06

https://support.thrustmaster.com/es/contact-es/

Fitxa tècnica