Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

0% TAE

Data estimada de lliurament: 10/06/23

INOKIM

Patinet elèctric Inokim Quick 4 Super 

Oh, s'ha esgotat aquest producte per ara! Molt aviat el tornarem a tenir disponible

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Porta-'ho ja per
1.700,00 €

1 Exemple representatiu calculat per finançar limport total del producte ({0}): TAE {2}%. TIN {1}%. Termini: {3} mesos. Import total degut: {4} €. Import de les quotes mensuals: {5} quotes de {6} € i una última de {7}. Cost total del crèdit: {8}. Sistema damortització francès.

Descripció

Inokim Quick 4 Super 

El més nou de la família Inokim!

El patinet elèctric Inokim Quick 4 Super és la versió més nova i més potent de la gamma Quick. La seva potència i autonomia et sorprendran.

A més, incorpora millores que en faran una solució ideal per a qualsevol mena de desplaçament urbà de mitjana o llarga distància, amb unes rodes i suspensions que s’adapten perfectament a tota mena de terrenys.

Inokim Quick 4 fa realitat el concepte tot-en-un-aparell. És un escúter resistent però compacte, potent però controlable i gran però lleuger. Entre tots, el més fàcil de plegar i endur-se. Amb una pantalla única, la més sofisticada. Els millors frens i una càrrega ràpida literalment increïble. Aquesta patinet és Quick en tots els aspectes.

Hem creat el Quick 4 per proveir comoditat i autonomia durant llargues distàncies i, al mateix temps, proporcionar un vehicle lleuger i plegable.

La doble suspensió de categoria industrial permet lliscar en paisatges urbans, rugosos o llisos de forma comparable a la família OX d’Inokim pel que fa al confort.

La pantalla de gestió i control del Quick 4 és ara molt més gran i mostra dades sofisticades, com el nivell de voltatge o l’estat instantani de la bateria. Tot, amb millor resolució.

La gestió de dades et permetrà conèixer la velocitat màxima i mitjana del trajecte, a més de les funcions clàssiques que pots esperar en qualsevol escúter.

Puja pendent amunt sense despentinar-te. El motor sense engranatges de 1.100 W de pic et donarà prou potència per impulsar fins a uns inimaginables 120 kg.

Que no falti autonomia: 70 km! Ho has llegit bé. Amb la bateria Samsung de 16 Ah, et podràs centrar en les metes i no en els obstacles.

Presenta un fre de tambor doble que, després de més d’una dècada de proves, ha demostrat que és el més eficaç. Fins i tot més, encara, que el fre de disc en aquesta mena de patinets.

Insígnia dels tres valors de la marca Inokim: seguretat, creativitat i innovació

Inokim té un compromís amb aquests tres valors i l'escúter Quick 4 els expressa amb nitidesa. Volem que tornis sa i estalvi a casa. Per això presentem una base més ampla per a més comoditat de conducció. I el mecanisme de plegatge ràpid (d’aquí ve el nom Quick) ha estat el guanyador: heretat del model Light, ha demostrat que és el sistema de plegatge més estable i segur a llarg termini. I, per descomptat, podràs plegar el patinet amb només un peu, sense haver-te d’esllomar.

La nansa de subjecció, que ara està situada a la part posterior, permet agafar ràpidament l’escúter i pujar escales com si res. Un emmagatzematge i transport fàcil, amb plegatge ràpid també al manillar.

Especificacions tècniques:

Autonomia: 55-70 km

Temps de càrrega: 7 h

Pes: 21,5 kg

Velocitat màxima: 25 km/h (limitat segons la normativa)

Transmissió: potència màxima de 1.100 W (pot. nominal de 600 W) Gearless Hub Motor

Bateria: Samsung, d’ió liti, de 52 V 16 Ah

Càrrega màxima: 120 kg

Fre de tambor anterior i posterior

Suspensió: anterior i posterior

Llums de leds: dual frontal BRIGHT STRET™. Llum posterior de posició per a més seguretat

Pneumàtics de 10” amb pressió de 40 a 50 PSI

Fitxa tècnica