Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

40,00 € descompte
Últimes unitats
0% TAE

Data estimada de lliurament: 18/06/23

GARMIN

Smartwatch Forerunner 55 negre

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Porta-'ho ja per
199,99 €
159,99 €

1 Exemple representatiu calculat per finançar limport total del producte ({0}): TAE {2}%. TIN {1}%. Termini: {3} mesos. Import total degut: {4} €. Import de les quotes mensuals: {5} quotes de {6} € i una última de {7}. Cost total del crèdit: {8}. Sistema damortització francès.

Descripció

Garmin Forerunner 55 negre

El Forerunner® 55 és el rellotge intel·ligent per córrer amb GPS que va més enllà de les estadístiques de ritme i freqüència cardíaca. Corre amb els entrenaments suggerits diaris basats en l’historial d’entrenament i el nivell de condició física.

S’hi afegeixen noves activitats, com ara entrenaments HIIT i exercicis de respiració. El seguiment del benestar avançat, com l’edat fisiològica i les respiracions per minut, t’ajuden a mantenir-te en sintonia amb el cos. La llarga autonomia del rellotge et permet córrer durant més temps.

Personalitza el Forerunner 55 amb pantalles, apps i moltes opcions més que pots descarregar mitjançant Connect IQ™.

Característiques principals:

GARMIN COACH: crea el teu propi entrenament o descarrega’n un dels nostres plans d’entrenament. Garmin Coach 2.0 et proporciona plans d’entrenament per a les pròximes curses que vulguis fer.

APP GARMIN CONNECT: baixa l’app Garmin Connect a l’smartphone per unir-te a la comunitat Garmin, en què pots connectar amb altres persones, unir-te a reptes i compartir els èxits a través de les xarxes socials.

ACTIVITATS: inclou aplicacions per a cursa, cinta, ciclisme, caminar i càrdio.

GPS, GLONASS I GALILEO: ara, amb GPS, GLONASS i GALILEO. Els nous satèl·lits et permeten disposar de localització en qualsevol lloc. Proporcionen una precisió òptima fins i tot a les zones més complicades.

SEGURETAT I SEGUIMENT: comparteix la localització amb els contactes fàcilment si et cal assistència. Activa aquesta funció manualment o automàticament si calgués gràcies a la detecció d’incidents. Recorda que necessites un smartphone compatible vinculat per poder enviar la localització i assistència.

Noves característiques:

APLICACIONS ESPORTIVES: fes servir els perfils d’activitat preinstal·lats per a cursa, cursa en pista, natació, virtual run, ciclisme, pilates, HIIT i moltes activitats més.

ENTRENAMENTS DIARIS I TEMPS DE RECUPERACIÓ: els entrenaments diaris recomanats et permeten entrenar-te segons el nivell d’estat físic i el temps de recuperació. Després de cada entrenament, Forerunner 55 et mostra el temps de recuperació per saber quant temps has de descansar abans de fer un altre gran esforç.

PRONÒSTIC DE CURSA I TEMPS DE CURSA: el pronòstic de cursa et permet tenir una orientació dels temps en cursa per a 5.000 m, 10.000 m, mitja marató i marató. Selecciona una distància per a la pròxima carrera per veure una estimació del temps que pots obtenir.

SEGUIMENT DE LA SALUT FEMENINA: utilitza l’app de Garmin Connect per fer un seguiment del cicle menstrual o de l’embaràs.

Més informació:

•             Mides de la unitat: 4,2 x 4,2 x 1,2 cm

•             Mida de la pantalla: 26,3 mm (diàmetre)

•             Resolució de la pantalla: 208 x 208 píxels

•             Tipus de pantalla: visible sota la llum del sol, transflectora, MIP

•             Pes: 37 g

•             Memòria: 200 hores d’activitat

•             Material del cristall: cristall reforçat

•             Resistència a l’aigua: natació, 5 atm

•             Material de corretja: silicona

•             Autonomia: fins a 2 setmanes en mode smartwatch; fins a 20 hores en mode GPS

•             Mida de la corretja: 126-203 mm

Fitxa tècnica