Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

-8%

GARMIN

Smartwatch Garmin Vívoactive 4S blanc, 40mm

Només per a targetes de crèdit de CaixaBank

Cal autenticar-se com a client de CaixaBank

Paga les teves compres al comptat amb un sol pagament

Subscriu-t'hi 1

/mes

en rebuts i un rebut final de

Preu total

Finança-ho

/mes

en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Porta-'ho ja per
303,81 €
279,99 €

1 Exemple representatiu calculat per finançar limport total del producte ({0}): TAE {2}%. TIN {1}%. Termini: {3} mesos. Import total degut: {4} €. Import de les quotes mensuals: {5} quotes de {6} € i una última de {7}. Cost total del crèdit: {8}. Sistema damortització francès.

Descripció

Garmin Vivoactive 4S

COMPACTE RELLOTGE INTEL·LIGENT AMB GPS DISSENYAT PER ADAPTAR-SE AL TEU ESTIL DE VIDA ACTIU.

Activa el cos i posa’t en forma gràcies a un smartwatch capaç de fer un seguiment de tot i d’ajudar-te a assolir els objectius d’exercici.

Característiques principals

MONITOR D’ENERGIA BODY BATTERY: mesura els nivells d’energia del cos durant tot el dia perquè sàpigues quines són les millors hores per fer exercici i per descansar.

PULSIOXÌMETRE: el pulsioxímetre mesura la saturació d’oxigen en sang durant el dia i mentre dorms per mostrar com absorbeix oxigen el teu organisme.

CONTROL DE L’ESTRÈS: descobreix si estàs tenint un dia tranquil, equilibrat o estressant. Els recordatoris de relaxació fins i tot t’animaran a fer un breu exercici de respiració si tens un dia d’estrès.

SEGUIMENT DEL CICLE MENSTRUAL: fes servir l’aplicació Garmin Connect™ per fer un seguiment del cicle, registrar-ne els símptomes físics i emocionals i aprendre sobre l’entrenament i la nutrició que et cal durant cada fase del cicle. Fins i tot pots fer un seguiment del cicle menstrual des del canell.

SEGUIMENT D’HIDRATACIÓ: et permet anotar les preses diàries de líquids per recordar-te que has de mantenir un bon nivell d’hidratació. A més, pots establir objectius automàtics d’hidratació, adaptats al que suïs durant els exercicis.

SENSOR DE FREQÜÈNCIA CARDÍACA AL CANELL: el rellotge et mesura la freqüència cardíaca de manera constant i t’avisa si continua massa alta o baixa mentre estàs en repòs. També t’ajuda a mesurar la intensitat de l’esforç durant les activitats, fins i tot sota l’aigua.

APLICACIONS D’ESPORT INTEGRADES: fes un seguiment de totes les formes de moure’t amb les més de 20 aplicacions d’esport preinstal·lades en interiors i amb funció GPS per a caminades, curses, activitats de ciclisme, gols i molt més.

Més informació

  • Mida de la pantalla (amplada/alçària): 27,9 mm (1,1”) de diàmetre
  • Resolució de la pantalla (amplada/alçària): 218 x 218 píxels
  • Tipus de pantalla: visible a la llum del sol, transflectora, amb memòria en els píxels (MIP)
  • Pes: 40,0 g

Fitxa tècnica