Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

SONY

Ulleres Sony PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain Voucher

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
649,99 €

Data de lliurament estimada: 25 de abril

Gratis

Descripció

Pack PlayStation® VR2 Horizon Call of the Mountain

CARACTERÍSTIQUES DESTACADES:

Adquireix les ulleres de realitat virtual PlayStation VR 2 i conquereix cims colossals, derrota màquines ferotges i descobreix perills ocults en el món d’Horizon amb el paquet VR2 Horizon Call of the Mountain.

Aquest pack inclou:
 

Casc de RV

Comandament PlayStation VR2 Sense (E) / (D) amb corretges lligades

Cable USB (per aparellar i carregar el comandament)

Auriculars estèreo

Tres parells de coixinets

Documentació impresa

Codi de cupó de PlayStation™ Store per a Horizon Call of the Mountain*


*Bescanviable a la PlayStation Store. Cal un compte de PlayStation Network i una connexió a internet d’alta velocitat. Els usuaris han de ser majors de 16 anys, i els usuaris menors de 18 anys requereixen consentiment patern. PlayStation Network (PSN) i PlayStation Store estan subjectes a termes d’ús i restriccions per país i idioma. S’hi apliquen tots els termes i condicions.

Experimenta noves sensacions amb impressionants imatges HDR en 4K, nous comandaments mai vistos i jocs que defineixen el gènere, gràcies a la potència de PS5.

ESPECIFICACIONS / ALTRES CARACTERÍSTIQUES:

Explora noves realitats amb el casc PlayStation VR2
Nous i emocionants mons cobren vida amb una increïble claredat visual i una forma única d’immersió i emoció gràcies a la tecnologia PlayStation VR2 Sense.

Monitor 4K HDR
Submergeix-te en impressionants entorns de realitat virtual amb un enfocament clar amb imatges d’alt rang dinàmic en 4K i fins a 120 fps, ja que dues pantalles OLED de 2.000 × 2.040 ofereixen més de quatre vegades la resolució generada pel casc original de PlayStation VR.

Més comoditat
Gaudeix de còmodes sessions de joc amb una visió de 110º i lents Fresnel lleugeres i ben equilibrades. El dial d’ajust de les lents et permet personalitzar-les de manera que encaixin amb la separació dels teus ulls, adaptant-se i optimitzant la imatge.
El casc també inclou una reixeta de ventilació que permet el flux d’aire cap a les lents, cosa que en redueix l’entelament i augmenta la comoditat.

Seguiment ocular
Amb el casc PS VR2 podràs interactuar d'una manera nova i realista, ja que detecta el moviment dels ulls, augmentant la resposta emocional i destacant l’expressió quan et trobes amb altres jugadors on-line.

Les càmeres de seguiment ocular segueixen la línia de visió quan apuntes o mires al voltant, mentre que les tècniques avançades de renderització foveated milloren l’experiència visual ajustant les resolucions per precisar i destacar allò que estàs enfocant.

Seguiment ocular
Juga amb llibertat mentre PlayStation VR2 et segueix a tu i als comandaments a través de quatre càmeres integrades en el casc. Els teus moviments i la direcció en què mires es reflecteixen dins del joc sense necessitat d’una càmera externa.

Retroalimentació acústica del casc
Sent les subtils vibracions del casc en els moments clau del joc. Creades per un únic motor incorporat, aquestes vibracions afegeixen un element tàctil intel·ligent a la immersió sensorial que podràs apreciar quan juguis.


Sent el ritme cardíac elevat del personatge durant els moments de més tensió, la velocitat dels objectes que et passen a prop del cap o l’impuls del vehicle quan circules a gran velocitat.

Tecnologia d’àudio 3D Tempest
El so de l’àudio s'adapta dinàmicament a la teva posició i als moviments del cap, cosa que et permet envoltar-te de paisatges sonors increïblement realistes.

Sent la presència d’un personatge quan et murmura a cau d’orella; localitza els amics i els enemics pels trets o les passes, i experimenta el terror d’una amenaça que s’aproxima des de qualsevol direcció.

Connexió amb un únic cable
Submergeix-te de ple en nous mons virtuals mitjançant la connexió d’un únic cable al port USB de la consola PlayStation 5. PlayStation VR2 és ràpid i senzill de configurar: simplement connecta’l i posa’t a jugar.

Disseny esfèric
Agafa els nous i intuïtius comandaments PS VR2 Sense i experimenta la llibertat de moviment, i una experiència de joc realista i natural, a través d’un disseny equilibrat i ergonòmic que et permetrà explorar còmodament el món en què t’hagis submergit

Joysticks analògics i botons
Pren el control de les accions i l’equipament dins del joc amb els joysticks analògics i els botons d’acció tradicionals que trobaràs en tots dos comandaments juntament amb un botó d’opcions i un altre de creació. A més dels gallets adaptables, els comandaments també tenen un botó per agafar i carregar objectes dins del joc.

Detecció tàctil
Interactua amb els objectes i els entorns del joc amb una naturalitat absoluta, fins i tot quan no premis activament un botó. La detecció tàctil fa que el comandament PlayStation VR2 Sense repliqui moviments i gestos naturals, de manera que et permet assolir i tocar el món virtual.

Retroalimentació hàptica
Sent les respostes de les accions que facis dins del joc de forma realista i detallada. Des de les subtils i precises vibracions, fins als intensos ritmes cardíacs, una àmplia varietat de sensacions del joc t’arribaran directament a les mans.

Descobreix què se sent en disparar o atacar amb les diferents armes i eines de fabricació, toca una varietat de textures ambientals i viatja a través del terreny ondulant.

Gallets adaptatius
Experimenta nivells de força i tensió en interactuar amb l’equipament i l’entorn dins del joc. Des de tibar la corda cada vegada més tensa de l’arc, fins a esclafar objectes amb les mans o sentir que l’arma s’encalla en el moment àlgid del combat, els gallets adaptables et connecten físicament amb les accions en pantalla i et garanteixen una profunda sensació d’inversió.


Horizon VR Call of the Mountains

Contempla l’impressionant món natural d’Horizon Call of the Mountain en 360 graus i interactua amb l’entorn amb els dos comandaments PlayStation VR2 Sense.

Experimenta les sensacions d’altura i meravella’t amb les increïbles vistes de les terres dels Carja i dels Nora a través dels ulls d’un nou personatge, Ryas, un antic soldat Carja caigut en desgràcia que busca la redempció.

Fitxa tècnica