Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

GARMIN

Venu Sq 2, Music, Ivory/Peach Gold, WW

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
300,00 €

Data de lliurament estimada: 24 de abril

Gratis

Descripció

Garmin Venu Sq 2, Music, blanc

Descobreix una nova manera de moure’t amb la sèrie de smartwatches amb GPS Venu Sq 2, amb pantalla AMOLED brillant i emmagatzematge de música al dispositiu. Podràs combinar l’estil amb el control de la salut, a més d’accedir a funcions d’activitat física que t’inspiraran per connectar ment i cos.

Amb fins a 11 dies de bateria, no et caldrà treure’t el rellotge a la nit per carregar-lo i, d’aquesta manera, podràs obtenir una imatge autèntica de la teva salut les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Aprofita les 25 aplicacions esportives preinstal·lades tant per a l’interior com per a l’aire lliure, a més de mesurament de la freqüència cardíaca, puntuació del son, seguiment de l’estrès i nivells d’energia Body Battery™ i moltes coses més.

No deixis passar cap trucada ni missatge de text amb les notificacions intel·ligents que rebràs al canell quan el vinculis amb l’smartphone Apple® o Android™.

Obtén dades detallades de salut i estat físic, a més d’entrenaments, a l’app gratuïta per a smartphones Garmin Connect™.

Característiques principals

PANTALLA AMOLED: pantalla AMOLED millorada amb mode sempre actiu per veure i llegir les notificacions de manera més còmoda i senzilla. La mida de la pantalla és un 17 % més gran que la de l’anterior sèrie Venu Sq.

LLARGA AUTONOMIA: amb gairebé el doble de durada de bateria que el Venu Sq, la nova gamma Venu Sq 2 ofereix fins a 11 dies de durada en mode smartwatch. No et caldrà treure’t el rellotge a la nit per carregar-lo i, d’aquesta manera, podràs obtenir una imatge autèntica de la teva salut les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

MUSIC: descarrega’t les llistes de reproducció o música de Spotify, Amazon Music o Deezer i escolta-les amb auriculars o mitjançant dispositius d’àudio amb Bluetooth sense necessitat del telèfon mòbil. Emmagatzema fins a 500 cançons a l’smartwatch.

PUNTUACIÓ DEL SON: consulta com es recupera el teu cos amb la funció millorada de monitoratge del son. Quan et despertis rebràs una puntuació, i també un desglossament de les etapes del son, Pulse Ox i respiració, juntament amb informació detallada per millorar la qualitat del son.

APLICACIONS ESPORTIVES AMB SEGUIMENT GPS: disposa de més de 25 aplicacions esportives tant per a l’exterior com per a l’interior, monitorades amb GPS. Inclouen caminar, córrer, bicicleta, pilates, HIIT, escalada interior, ioga, natació, golf i moltes activitats més.

CONNECT IQ™: personalitza el rellotge amb milers de pantalles gratuïtes, aplicacions i ginys des de l’app Connect IQ™.

Més informació

  • MIDA DE LA PANTALLA: 35,8 mm / 1,41 polzades
  • RESOLUCIÓ DE PANTALLA (AMPLADA/ALÇÀRIA): 320 x 360 píxels
  • TIPUS DE PANTALLA: AMOLED
  • PES: 38 g
  • BATERIA: recarregable interna d’ió liti

Fitxa tècnica