Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

YAMAHA

Yamaha D'elight 125cc Lava red

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
3.199,00 €

Data de lliurament estimada: 25 de maig

Gratis

Descripció

Yamaha D’elight de color vermell / blanc /negre

Despeses de matriculació no incloses. Lliurament en concessionari.

Un cop matriculada no es podrà exercir el dret a devolució per desistiment.

Move light

La llibertat d’anar on vulguis, quan vulguis, és més important que mai. Altres maneres de moure’s per la ciutat ja no et serveixen. Ara has de buscar alternatives de mobilitat personal per garantir-te la independència diària.

Mai més no hauràs d’esperar un autobús o un tren ple de gent! La nova motocicleta D’elight és completament automàtica, de manera que simplement gires l’accelerador i circules, tret que la fa ideal per a homes i dones que comencen en el món de les dues rodes. A més, com que és la motocicleta més lleugera del segment, aquest escúter urbà i intel·ligent és un plaer total de conduir i és molt fàcil d’aparcar.

Característiques principals:

  • Motor Blue Core que compleix EURO5 de 125 cc: el motor Blue Core EURO5 de 125 cc d’última generació de Yamaha disposa de tecnologia d’avantguarda que garanteix la màxima eficiència amb una fiabilitat excepcional. El parell màxim es produeix a velocitats del motor molt més baixes que en altres models, fet que li proporciona un consum excel·lent amb una forta acceleració.
  • Nou disseny amb nous llums i instruments LCD: amb una línia de carrosseria completament redissenyada, la nova D’elight és millor que mai. Amb un carenat anterior actualitzat i un far més arrodonit, i també un nou llum de posició de leds i nous llums intermitents, aquest lleuger vehicle urbà és un dels escúters més genials de la categoria de 125 cc. També té un nou mesurador analògic amb pantalla LCD i llums d’advertència.
  • Emmagatzematge ampli sota el seient: la motocicleta D’elight ve amb molt espai d’emmagatzematge sota el seient: de fet, és un dels únics escúters del segment que permet desar-hi un casc integral.
  • Tecnologia Start&Stop per al motor: com que el motor s’apaga quan el vehicle s’atura, es redueixen les emissions i s’augmenta l’estalvi de combustible, fet que ajuda a reduir la contaminació urbana i, alhora, a estalviar diners.
  • Roda anterior de 12 polzades i posterior de 10 polzades: la combinació única d’una roda anterior de 12 polzades i una roda posterior de 10 polzades contribueix a les qualitats de conducció fàcil de la D’elight. Les llantes d’aliatge lleugeres de 6 radis mantenen el pes total baix, i el pneumàtic anterior 90/90-12 i el pneumàtic posterior 100/90-10 ofereixen una adhesió excel·lent.

Altres característiques:

  • Cilindrada: 125 cc
  • Pes: la més lleugera de la classe, amb un pes de tan sols 101 kg amb líquids
  • Diàmetre x carrera: 52,4 × 57,9 mm
  • Potència màxima: 6,2 kW (8,4 CV) / 7.000 rpm
  • Parell màxim: 9,8 N·m (1,0 kgf·m) / 5.000 rpm
  • Fre anterior: fre hidràulic de disc
  • Fre posterior: fre de tambor mecànic
  • Mides: 1.805 x 1.160 x 685 mm (longitud x alçària x amplada)
  • Capacitat del dipòsit de combustible: 5,5 l

Porta sempre casc, ulleres i roba protectora. Yamaha recomana conduir amb precaució i respectar els altres conductors i el medi ambient.

 

MÈS INFORMACIÒ

Fitxa tècnica