Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

Wivai Back
0% TAE

SONY

Consola PlayStation5 Slim Edició Digital

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
449,99 €

Data de lliurament estimada: 24 de abril

Gratis

Descripció

Consola PlayStation®5 Slim Edició Digital

CARACTERÍSTIQUES DESTACADES

La consola PS5® fa possibles noves formes de joc que no t’hauries imaginat mai.

PS5® Edició Digital és una versió de la consola PS5 sense unitat de discos. Inicia sessió al compte per accedir a PlayStation NetWork i visita la PlayStation®Store per comprar i descarregar jocs.1

PS5® Edició Digital (model CFI-2000 slim)

ESPECIFICACIONS / ALTRES CARACTERÍSTIQUES

PlayStation®5 Edició Digital

 • Disseny més petit i lleuger: Aquesta PS5® ofereix als jugadors una tecnologia potent per jugar amb un disseny de consola compacte i elegant.
 • 1 TB d’emmagatzematge: Tingues els jocs que més t’agraden a punt per a l’acció i juga amb un 1 TB d’emmagatzematge SSD integrat.3
 • SSD d’alta velocitat: Maximitza les sessions de joc amb un temps de càrrega gairebé instantani en jocs instal·lats a la PS5®.
 • E/S integrades : La integració a mida dels sistemes de la consola PS5® permet als desenvolupadors extraure dades de l’SSD tan de pressa que són capaços de dissenyar jocs de maneres fins ara impensables.
 • Traçat de raigs: Submergeix-te en mons amb un nivell de realisme sense precedents, amb raigs de llum simulats individualment per crear ombres i reflexos fidels a la realitat en jocs de PS5® compatibles.
 • Jocs en 4K : Gaudeix dels teus títols preferits de PS5® en un impressionant televisor 4K.
 • Fins a 120 fps amb sortida de 120 Hz: Experimenta un joc fluid i suau amb una alta freqüència de fotogrames de fins a 120 fps en jocs compatibles, amb suport per a 120 Hz en pantalles 4K.
 • Tecnologia HDR : En connectar aquesta PS5® a un televisor amb HDR, els jocs compatibles es veuen amb una gamma de colors increïblement intensa i realista.
 • Tecnologia d’àudio 3D Tempest: Submergeix-te en paisatges sonors en què sentiràs com si el so vingués d’arreu. A través d’uns auriculars o dels altaveus del televisor, l’entorn cobrarà vida quan juguis a títols compatibles amb la tecnologia d’àudio 3D Tempest.2
 • Retroalimentació hàptica: Experimenta la retroalimentació hàptica amb el comandament sense fil DualSense™ en una selecció de títols de PS5® i sent els efectes i l’impacte de les accions que facis dins del joc mitjançant la retroalimentació sensorial dinàmica.
 • Gallets adaptatius: Els gallets adaptatius ofereixen nivells de resistència dinàmics per simular l’impacte físic de les activitats dins del joc en determinats títols de PS5®.
 • Inclou ASTRO’s Playroom: Explora quatre mons, cada un amb unes mecàniques de joc pròpies i innovadores que aprofiten les versàtils funcions del comandament sense fil DualSense®, en aquest joc inclòs per a tots els usuaris de consoles PS5®.
 • Retrocompatibilitat i Game Boost: La consola PS5® admet més de 4.000 jocs de PS4®. Amb la funció Game Boost, obtindràs velocitats de fotogrames més altes i fluides en alguns dels millors títols de PS4.

El suport vertical es ven per separat.

1. Cal un compte per accedir a PlayStation Network. S’hi apliquen tots els termes i condicions: playstation.com/PSNTerms.

2. Àudio 3D mitjançant altaveus integrats del televisor o auriculars estèreo analògics/USB. Requereix configuració i l’actualització del software del sistema a la versió més recent.

3. Una part de l’SSD està reservada per al software del sistema i altres funcions, de manera que la capacitat de l’SSD pot variar.

 • Inclou: Comandament sense fil DualSense®, SSD d’1 TB, suports horitzontals, cable HDMI®, cable d’alimentació AC, cable USB, documentació impresa i Astro’s Playroom® (joc preinstal·lat)
 • Garantia: Tres anys

Fitxa tècnica