Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

Devolucions

Com puc tramitar un canvi?

Tramita la devolució a través del compte Wivai o segueix les instruccions del missatge de confirmació, si has fet la compra com a convidat.

El dret de desistiment

El comprador té dret a resoldre el contracte o desistir de la compra en un termini de 14 dies naturals que comença a comptar a partir de la data de recepció de l’article sol·licitat.
El producte ha d’estar en perfectes condicions, amb l’embalatge original complet, sense matricular (en el cas dels vehicles) i amb els accessoris o regals inclosos, si és el cas. El dret de devolució del comprador està limitat en els casos següents: matalassos (en què només s’accepten devolucions d’articles embalats amb el plàstic original); depiladores, afaitadores i articles de cura dental (per motius higiènics, llevat que no s’hagin obert), i auriculars (és imprescindible que no s’hagin desprecintat).
En el cas dels grans electrodomèstics (rentadores, frigorífics...) s’ha de tornar el producte en les mateixes condicions en què s’havia lliurat i no se n’admet la devolució si s’ha fet servir (llevat de les proves fetes per l’instal·lador). En el cas dels vehicles, les despeses de matriculació i els impostos corresponents no hi estan inclosos i són a càrrec del comprador.

Termini de desistiment

El termini de desistiment expira al cap de 14 dies naturals del dia que tu o un tercer indicat per tu, diferent del transportista, hagi adquirit la possessió material de l’article.

Exercici del dret de desistiment

Per exercir el dret de desistiment, ens has de notificar a Wivai Selectplace, SAU, amb domicili a la Gran Via de les Corts Catalanes, 159-163, planta 8a, 08028 Barcelona, la decisió de desistir del contracte per mitjà d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal signada per tu; pots fer servir de model el formulari de desistiment que indiquem a continuació).
També tens l’opció d’emplenar i enviar electrònicament el model de formulari de desistiment o qualsevol altra declaració inequívoca a través del nostre lloc web:

Si recorres a aquesta opció, et comunicarem sense demora per correu electrònic la recepció del desistiment esmentat.

Conseqüències del desistiment

  • En cas de desistiment per part teva, et tornarem tots els pagaments rebuts de tu, incloses les despeses de lliurament si n’hi hagués, sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a màxim al cap de 14 dies naturals a partir de la data en què informis de la decisió de desistir d’aquest contracte.
  • Efectuarem aquest reemborsament fent servir el mateix mitjà de pagament que haguessis emprat tu per a la transacció inicial; en qualsevol cas, no incorreràs en cap despesa com a conseqüència del reemborsament. Podrem retenir el reemborsament fins que hàgim rebut els béns, o fins que hagis presentat una prova que els has tornat, segons la condició que es compleixi en primer lloc.
  • Recollirem a càrrec nostre l’article a l’adreça lliurada.
  • Només seràs responsable de la disminució de valor dels béns resultant d’una manipulació diferent de la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.