Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

Devolucions

Com puc tramitar un canvi?

Pots trucar al telèfon 93 102 82 63, 900 404 202 o escriure un missatge a la bústia servicio.cliente@wivai.com

El dret de desistiment

El comprador té dret a resoldre el contracte o desistir de la compra en un termini de 14 dies naturals, que comença a comptar a partir de la data de recepció de l'article sol·licitat.
El producte ha d'estar en perfectes condicions, amb l'embalatge original complet, sense matricular (en el cas dels vehicles) i amb els accessoris o regals inclosos, si és el cas. El dret de devolució del comprador està limitat en els casos següents: matalassos (en què només s'accepten devolucions d'articles embalats amb el plàstic original); depiladores, afaitadores i articles de cura dental (per motius higiènics, llevat que no s'hagin obert), i auriculars (és imprescindible que no s'hagin desprecintat).
En el cas dels grans electrodomèstics (rentadores, frigorífics...), cal tornar el producte en les mateixes condicions en què s'havia lliurat i no se n'admet la devolució si s'ha fet servir (llevat de les proves que efectua l'instal·lador).
En el cas dels vehicles, les despeses de matriculació i els impostos corresponents no hi estan inclosos i són a càrrec del comprador.

Termini de desistiment

El termini de desistiment expira als 14 dies naturals del dia que tu o un tercer indicat per tu, diferent del transportista, hagueu adquirit la possessió material de l'article.

Exercici del dret de desistiment

Per exercir el dret de desistiment, pots trucar al telèfon 93 102 82 63, 900 404 202, escriure un missatge a la bústia servicio.cliente@wivai.com o contactar amb Wivai Selectplace, SAU, amb domicili a la Gran Via de les Corts Catalanes, 159-163, planta 8a, 08028 Barcelona.

Conseqüències del desistiment

  • En cas de desistiment per part teva, et tornarem tots els pagaments rebuts, incloses les despeses de lliurament si n'hi ha, sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a màxim al cap de 14 dies naturals a partir de la data en què ens informis de la decisió de desistir d'aquest contracte.
  • Efectuarem el reemborsament fent servir el mateix mitjà de pagament que hagis emprat per a la transacció inicial; en cap cas no incorreràs en cap despesa com a conseqüència del reemborsament. Podrem retenir el reemborsament fins que haguem rebut els béns, o fins que hagis presentat una prova de la devolució dels articles, segons la condició que es compleixi primer.
  • Recollirem a càrrec nostre l'article a l'adreça del lliurament.
  • Només seràs responsable de la disminució de valor dels béns resultant d'una manipulació diferent de la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.