Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

Avantatges Wivai

A Wivai tot són avantatges

Actualment, hi ha al mercat una gran varietat d’articles, de manera que es fa més difícil decidir-se per un producte o per un altre. Per facilitar-te la decisió, a Wivai et presentem una interessant selecció d’articles de les primeres marques, amb el disseny i les prestacions necessaris per cobrir les teves expectatives.

  • Lliurament a domicili gratuït. Tria els articles que t’agradin més del catàleg i te’ls durem a casa totalment de franc.
  • Finançament a mida. Compra els articles que vulguis i aprofita la flexibilitat de pagar-los mitjançant finançament1 en còmodes quotes.
  • Garantia de satisfacció. Si el producte que has triat no compleix les expectatives que tenies, no t’amoïnis, perquè et tornarem els diners íntegrament*. I si les compleix, beneficia’t dels 3 anys de garantia que inclouen tots els productes.
    En vols saber més?

1.Finançament sense interessos ni comissions (TAE 0 % i TIN 0 %). Finançament ofert mitjançant préstec amb CaixaBank, SA o mitjançant targeta amb CaixaBank Payments & Consumer, EFC, EP, SAU per adquirir el producte en exclusiva a Wivai Selectplace, SAU i pel preu total que s’indica. El finançament queda subjecte a l’anàlisi de la solvència i de la capacitat de devolució del sol·licitant, en funció de les polítiques de risc de les entitats. Exemple representatiu calculat per finançar l’import total del producte (per exemple, d’un import de 1.309 €): TAE 0 %. TIN 0 %. Termini: 30 mesos. Import total degut: 1.309 €. Import de les quotes mensuals: 29 quotes de 43,63 € i una última quota de 43,73 €. Cost total del crèdit: 0 €. Sistema d’amortització francès. El PVP i l’import total a terminis en aquest cas també serien de 1.309 €..

CaixaBank, SA, entitat agent de l’emissora de la targeta, l’entitat híbrida de pagament CaixaBank Payments & Consumer, EFC, EP, SAU, amb CIF A-08980153 i domicili social Avenida de Manoteras nº 20. Edificio París. 28050 Madrid. Inscrita en el Registre Mercantil de Madrid, tom 36556, foli 29, full M-656492, i inscrita en el Registre Oficial d’Entitats del Banc d’Espanya amb el codi 8776. El sistema de protecció de fons de clients usuaris de serveis de pagament triat per CaixaBank Payments & Consumer, EFC és el dipòsit en un compte separat obert a CaixaBank, S.A.

* Pots anul·lar la compra en un termini màxim de 14 dies naturals, que comença a comptar des de la data de recepció de la comanda, i l’has de tornar amb l’embalatge original complet. Consulta’n les condicions.