Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

70,00 € descompte
0% TAE

SAMSUNG

Galaxy Watch6 Classic BT 43mm Silver

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
419,00 €
349,00 €

Data de lliurament estimada: 23 de juliol

Gratis

Descripció

Galaxy Watch6 Classic de 43 mm BT Silver

CLÀSSIC, PERÒ ESPORTIU

El Galaxy Watch6 Classic hereta el toc clàssic dels rellotges de tota la vida, amb un bisell rotatori i fabricat amb acer inoxidable perquè sigui més resistent, sense renunciar a totes les funcions d'esport.

MONITOR DE SON AVANÇAT

Dormir bé és la clau per al benestar diari i el Galaxy Watch6 Classic incorpora un programa detallat que t'ajudarà a descansar millor. Gràcies als sensors avançats de què disposa, és capaç d'oferir informes detallats del son perquè puguis dormir millor.

Gràcies al mode son, el rellotge atenua de manera automàtica la pantalla, desactiva les notificacions i el sensor de FC verd canvia a una llum infraroja. A més, amb la nova corretja Fabric Band més lleugera i còmoda, dormir amb el Galaxy Watch6 Classic posat és més agradable.

El Galaxy Watch6 Classic analitza els patrons de son per oferir-te un informe detallat amb programes de son personalitzats segons l'animal que tinguis assignat. Gràcies a una interfície més intuïtiva, serà molt senzill veure tota la informació.

EXERCICI PERSONALITZAT

El Galaxy Watch6 Classic analitzarà els exercicis que facis per personalitzar la teva zona de freqüència cardíaca i, d'aquesta manera, millorar el rendiment en els entrenaments.

El Galaxy Watch6 Classic crearà una zona de freqüència cardíaca personalitzada segons les teves capacitats físiques. Per calcular aquesta zona de freqüència cardíaca, només has de córrer un mínim de 10 minuts a l'exterior.

Gràcies al sensor intern i l'aplicació Health Monitor, el Galaxy Watch6 Classic et mesurarà la pressió sistòlica i diastòlica i t'emmagatzemarà aquestes dades a l'smartphone.

A més, detecta quan tens un ritme cardíac irregular i t’avisa. Aquesta detecció es basa en 5 o 6 resultats consecutius irregulars en un interval de 10 minuts.

Gràcies a la funció d’electrocardiograma, podràs detectar batecs irregulars del cor i emmagatzemar totes aquestes dades a Samsung Health.

EL PACK COMPLET DE FUNCIONS DE SALUt

Gràcies als sensors avançats del Galaxy Watch6 Classic i la seva funció de composició corporal, podràs tenir una anàlisi de la massa corporal, percentatge de greix corporal, aigua, etc.

Desa el teu cicle menstrual i prediu els símptomes del mes següent amb l’algoritme. Gràcies al sensor de temperatura, el Galaxy Watch6 Classic serà capaç de detectar el teu cicle menstrual.

DISSENY ICÒNIC

Visibilitat i usabilitat millorada, gràcies a una pantalla més gran: el nou Galaxy Watch6 Classic creix, però sense fer-se més gros. Gràcies a un millor aprofitament dels marcs, la pantalla passa a ser d’1,31” en el model de 43 mm, cosa que fa que les icones es vegin millor i el teclat sigui un 13 % més gran, de manera que pots contestar més còmodament.

Mostra la teva personalitat mitjançant les noves esferes dinàmiques. El nombre d’esferes en el Galaxy Watch6 Classic és més alt que mai. A banda d’esferes clàssiques, o esferes que mostren la informació d’exercici, s’han afegit noves esferes dinàmiques. Un Galaxy Watch que encaixa amb la teva personalitat.

ECOSISTEMA GALAXY

Com has pogut comprovar, el Galaxy Watch6 Classic és molt més que un rellotge esportiu. Saps què mou tot això? El processador més potent en un Galaxy Watch fins ara i una bateria més gran, per donar-te fins a un 21 % més d’autonomia.

El nou processador del Galaxy Watch6 Classic, l’Exynos 930, és el processador més potent en un Galaxy Watch. Com que és un 18 % més potent, les aplicacions s’obren fins a un 25 % més de pressa. I tot això, acompanyat d’una bateria que aguanta fins a un 20 % més.

Treu tot el profit de l’experiència connectada. Els dispositius de Samsung funcionen millor junts i, gràcies a camera controller, podràs fer fotografies sense haver de tocar el telèfon, simplement des del canell.

CONEIX MÉS AVANTATGES DEL GALAXY WATCH6 CLASSIC

 • Seguretat i emergència: el Galaxy Watch6 Classic disposa de monitoratge en temps real que avisa si detecta ritmes cardíacs irregulars. A més, incorpora un detector de caigudes i sistema d’avís a emergències.
 • Corretges One-Click: treure i posar les noves corretges del Galaxy Watch6 Classic és més senzill que mai gràcies al nou sistema One-Click. Prem el botó per deixar anar la corretja i ja ho tens. Ah! I no t’amoïnis, pots continuar fent servir corretges universals.

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES

CARACTERÍSTIQUES GENERALS

 • Marca: Samsung
 • Model: Galaxy Watch6 Classic de 43 mm BT
 • Color (per fabricant): Silver
 • Sistema operatiu: Wear OS (4.0) Powered by Samsung
 • Processador: Exynos W930 Dual Core, 1,4 GHz

PANTALLA

 • Super AMOLED de 1,31” (432 × 432)

MEMÒRIA

 • RAM: 2 GB
 • Emmagatzematge intern: 16 GB

BATERIA

 • Bateria: 300 mAh
 • WPC Wireless Charging + càrrega ràpida

CONNECTIVITAT

 • Wifi, NFC, BT v5.3

MIDES I PES

 • Mides (llargada × alçada × amplada): 42,5 × 42,5 × 10,9 mm
 • Pes: 52 g

ALTRES

 • Salut: monitor de freqüència cardíaca, ECG, composició corporal (BIA), SpO2 + temperatura de la pell
 • Sensors: geomagnètic, acceleròmetre, baròmetre, giroscopi i llum
 • Durabilitat: 5 ATM + IP68 / MIL-STD-810H

GARANTIA

 • Durada: 3 anys directes amb el fabricant

Fitxa tècnica