Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

NINTENDO

Pack Nintendo Switch Neon + Auric Tritton + Switch Sports + Ring Fit

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
449,99 €

Data de lliurament estimada: 6 de maig

Gratis

Descripció

Pack Nintendo Switch Neon FIT& SPORTS

CARACTERÍSTIQUES DESTACADES:

CONSOLA NINTENDO SWITCH NEON: gaudeix d’una experiència de consola domèstica fins i tot sense televisor. La Nintendo Switch es transforma per adaptar-se a la teva situació i et permet jugar als títols que vulguis, fins i tot si no tens gaire temps. És una nova era en què no has d’adaptar la vida als videojocs: ara és la consola la que s’adapta a la teva vida.

Gaudeix dels jocs quan vulguis, on vulguis i com vulguis!

Tres modes de joc:

  • Mode televisor: aplega tothom davant d’una pantalla i gaudeix del joc en companyia. Posa la consola a la base de la Nintendo Switch per jugar en alta definició al televisor.
  • Mode sobretaula: comparteix la pantalla, comparteix la diversió. Obre el suport de la consola per compartir la pantalla i gaudir de valent amb jocs multijugador.
  • Mode portàtil: emporta’t una esplèndida pantalla allà on vagis. Juga amb els comandaments Joy-Con encaixats a la consola i emporta-te-la on vulguis.

AURICULAR TRITTON KUNAI NEGRE EDICIÓ SWITCH: auriculars de qualitat acústica superior que ofereixen una experiència còmoda en el joc. Els auriculars Kunai ofereixen un so de joc i xat excel·lent a través dels precisos altaveus de 40 mm que fan servir imants de neodimi. Amb una simple i intuïtiva connectivitat plug-and-play, són ideals per a les sessions de joc.

Micròfon flexible, desmuntable i durador. Els micròfons fixos no sempre es poden alinear correctament, fet que provoca una disminució de la qualitat del so quan es xateja en línia. Kunai resol el problema, perquè et permet plegar el micròfon en una posició que et sigui òptima per parlar. A més, quan no cal comunicar-se a través del xat o simplement s’escolta música o es mira una pel·lícula, el micròfon es pot desacoblar sense cap problema.

JOC NINTENDO SWITCH SPORTS: AIXECA’T I JUGA. Aconsegueix la victòria amb raquetades, xuts i rematades a Nintendo Switch Sports per a Nintendo Switch! Els moviments que facis amb el comandament Joy-Con es reproduiran dins del joc mentre gaudeixes d’una varietat d’activitats esportives que et posaran en forma. Reuneix la família i els amics per passar-vos-ho d’allò més bé a la mateixa consola Nintendo Switch, o busca nous rivals amb el mode multijugador en línia.

ET DONEM LA BENVINGUDA A SPOCCO SQUARE! Des d’aquesta plaça tan moderna i bulliciosa, podràs accedir a tota mena d’esports. Si t’agrada donar puntades de peu a una pilota, el futbol és ideal per a tu. Tampoc no et perdis les pistes de tennis, bàdminton i voleibol; anima’t a disputar partides de bitlles, fes una ronda de golf o posa a prova les teves habilitats amb l’espasa jugant a chambara:

  • Tennis (d’1 a 4 jugadors). Participa en partits de dobles molt intensos! Agafa el comandament Joy-Con i mou-lo com si fos una raqueta en el moment just per llançar la pilota. Ajusta els moviments per fer liftats o cops amb efecte, o fins i tot colpeja la pilota amunt per fer globus.
  • Bitlles (d’1 a 16 jugadors). Mou el comandament Joy-Con per llançar la bola i fes que traci una petita corba girant lleument el canell. Desafia la família i els amics a un torneig de bitlles, o posa a prova les teves habilitats en partides en línia per a 16 jugadors. També hi pots participar en solitari en diversos i complicats desafiaments en els quals hauràs d’esquivar obstacles mòbils o fer rodar la bola per superfícies estretes, entre d’altres.
  • Chambara (d’1 a 2 jugadors). A chambara, has de llançar el rival fora de la plataforma perquè caigui a l’aigua que hi ha a sota! Mou el comandament Joy-Con per atacar o bloquejar les escomeses de l’enemic i espera el moment perfecte per contraatacar. Tria entre tres tipus d’armes, cada una amb unes característiques pròpies, com les espases bessones, amb què hauràs de fer servir dos comandaments Joy-Con alhora.
  • Voleibol (d’1 a 4 jugadors). Fes servir el comandament Joy-Con per servir, rebre, col·locar i rematar la pilota. La clau per guanyar és la cooperació, així que uneix forces amb el teu company d’equip i aprofita qualsevol oportunitat per marcar un punt. Si aixeques els braços en el moment adequat, podràs bloquejar els llançaments de l’equip rival i fins i tot contraatacar.
  • Bàdminton (d’1 a 2 jugadors). Fes servir el comandament Joy-Con per dirigir i picar el volant.
  • Futbol (d’1 a 8 jugadors). Posa’t en posició i fes servir el comandament Joy-Con per marcar gols amb una pilota gegant! Utilitza la cinta de la cama (inclosa en la versió en format físic de Nintendo Switch Sports i també disponible per separat) per executar uns llançaments impressionants en el mode duel o disputar partits d’un contra un o quatre contra quatre.
  • Golf (d’1 a 8 jugadors). Mou el comandament Joy-Con com si fos un pal de golf mentre et desplaces pels recorreguts i emboques la bola al forat. Gira el canell per dirigir el tir, però assegura’t de tenir en compte també el vent! Juga en els 21 forats de la sèrie Wii Sports i enfronta’t al món sencer en la versió de golf eliminatori, en la qual vuit jugadors competeixen al mateix temps. Es requereix una actualització gratuïta del programa.

JOC RING FIT ADVENTURE: Una aventura que et posa en moviment! Agafa el Ring-Con, posa’t la cinta de la cama i prepara’t per viure una aventura de fitnes molt moguda (literalment!). Explora un món de fantasia per derrotar un drac musculat i els seus esbirros fent exercici amb Ring Fit Adventure, un videojoc de fitnes per a Nintendo Switch. Corre sense moure’t del lloc per travessar prats ben verds, ataca els enemics amb exercicis de pressió sobre l’espatlla i executa postures de ioga per recuperar energia.

Els dos nous accessoris, el Ring-Con i la cinta de la cama, ajuden a mesurar les accions que fas en el món real i les converteixen en moviments dins del joc. D’altra banda, Ring Fit Adventure també inclou minijocs addicionals i programes d’exercici personalitzat, de manera que és ideal per a tots els jugadors, independentment de les habilitats i els horaris que tinguin.

En el mode aventura, hauràs de derrotar enemics amb atacs inspirats en més de 60 exercicis reals al llarg de més de 100 nivells distribuïts en més de 20 mons. A mesura que progressis en cada nivell, a més de suar de valent, obtindràs punts d’experiència i ingredients per elaborar batuts que et tornaran l’energia.

Entre un combat i l’altre, pot ser que trobis modes de transport ben inusuals, com ara plataformes de llançament que funcionen amb esquats, cascades que cal remuntar remant i moltes coses més! I aquí no s’acaben les sorpreses; fes una parada als pobles per visitar la botiga i obtenir roba que augmenti els teus atributs d’atac i defensa, o accepta missions addicionals per aconseguir objectes superefectius.

T’ha picat el cuquet de la competició? Passa-li l’accessori Ring-Con a un amic i tria entre 12 minijocs diferents: trenca caixes amb aire comprimit, elabora peces de terrisseria a força d’esquats i moltes coses més. Si busques alguna cosa una mica més convencional, pots crear programes personalitzats barrejant exercicis i minijocs per treure el màxim profit de l’experiència. També pots seguir de prop el teu rendiment amb estadístiques aproximades utilitzant la càmera infraroja de moviment del comandament Joy-Con dret (a la venda per separat); aquestes estadístiques inclouen, entre altres dades, el ritme cardíac i la quantitat de calories cremades mentre t’exercites. D’aquesta manera, t’asseguraràs que compleixes els teus objectius.

Característiques principals:

  • Explora un immens món de fantasia i derrota els enemics amb més de 60 exercicis reals.
  • Corre, esprinta i apuja els genolls al llarg de més de 100 nivells distribuïts en més de 20 mons.
  • Recull ingredients per elaborar batuts dins el joc i potenciar els teus atributs de manera temporal.
  • Aconsegueix diners dins del joc per desbloquejar equipament que millori els teus atributs.
  • El Ring-Con i la cinta de la cama ajuden a mesurar les accions que fas en el món real i les converteixen en moviments dins del joc.
  • Gaudeix d’una llarga aventura o de minijocs curts; totes dues coses són aptes per a tots els nivells i horaris.
  • Comprova el teu ritme cardíac estimat amb la càmera infraroja de moviment.
  • Crea programes d’exercici per a tot el cos que s’adaptin al teu estil de vida.
  • Apaga la consola i emporta’t l’accessori Ring-Con on vulguis per continuar acumulant experiència per al teu personatge.

ESPECIFICACIONS / ALTRES CARACTERÍSTIQUES:

Especificacions tècniques de la consola Nintendo Switch Neon:

MÉS INFORMACIÓ:

El pack inclou:

  • Consola Nintendo Switch Neon
  • Auriculars Tritton Kunai negres edició Switch
  • Joc Nintendo Switch Sports
  • Joc Nintendo Ring Fit Adventure

Garantia amb el fabricant: SAT NINTENDO. Tel.: 91: 7886498
https://www.nintendo.es/Atencion-al-cliente/Contactar/Contactar-621598.html

Fitxa tècnica