Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

NINTENDO

Pack Nintendo Switch Neon + auricular Tritton + Blacksad + One Piece: Unlimited World Red Deluxe + Bola de Drac Z: Kakarot

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
399,99 €

Data de lliurament estimada: 6 de maig

Gratis

Descripció

Pack Nintendo Switch Neon MANGA& COMIC

Pack Nintendo Switch Neon + auricular Tritton + Blacksad + One Piece: Unlimited World Red Deluxe + Bola de Drac Z: Kakarot

CARACTERÍSTIQUES DESTACADES:

CONSOLA NINTENDO SWITCH NEON: gaudeix d’una experiència de consola domèstica fins i tot sense televisor. La Nintendo Switch es transforma per adaptar-se a la teva situació i et permet jugar als títols que vulguis, fins i tot si no tens gaire temps. És una nova era en què no has d’adaptar la vida als videojocs: ara és la consola la que s’adapta a la teva vida.

Gaudeix dels jocs quan vulguis, on vulguis i com vulguis!

Tres modes de joc:

  • Mode televisor: aplega tothom davant d’una pantalla i gaudeix del joc en companyia. Posa la consola a la base de la Nintendo Switch per jugar en alta definició al televisor.
  • Mode sobretaula: comparteix la pantalla, comparteix la diversió. Obre el suport de la consola per compartir la pantalla i gaudir de valent amb jocs multijugador.
  • Mode portàtil: emporta’t una esplèndida pantalla allà on vagis. Juga amb els comandaments Joy-Con encaixats a la consola i emporta-te-la on vulguis.

AURICULAR TRITTON KUNAI NEGRE EDICIÓ SWITCH: auriculars de qualitat acústica superior que ofereixen una experiència còmoda en el joc. Els auriculars Kunai ofereixen un so de joc i xat excel·lent a través dels precisos altaveus de 40 mm que fan servir imants de neodimi. Amb una simple i intuïtiva connectivitat plug-and-play, són ideals per a les sessions de joc.

Micròfon flexible, desmuntable i durador. Els micròfons fixos no sempre es poden alinear correctament, fet que provoca una disminució de la qualitat del so quan es xateja en línia. Kunai resol el problema, perquè et permet plegar el micròfon en una posició que et sigui òptima per parlar. A més, quan no cal comunicar-se a través del xat o simplement s’escolta música o es mira una pel·lícula, el micròfon es pot desacoblar sense cap problema.

JOC BLACKSAD. UNDER THE SKIN (edició limitada): joc basat en l’exitosa sèrie que se situa als Estats Units dels anys 50. Un fosc escàndol de corrupció al cor dels suburbis de la ciutat de Nova York és el pròxim cas del carismàtic detectiu John Blacksad. L’acció ens situa a principis dels 50, quan troben mort Joe Dunn, propietari d’un club de boxa. Mentrestant, l’estrella en ascens Robert Yale, a punt de pujar al ring per a la baralla més important de la seva carrera, ha desaparegut misteriosament. Sonia Dunn, la filla del Joe, es fa càrrec del club i ha de plantar cara als seus problemes financers. Contracta el detectiu privat John Blacksad per investigar la desaparició de Yale i trobar l’estrella desapareguda, el millor púgil del club. Aquest sinistre cas portarà el nostre investigador a les profunditats més fosques i ombrívoles de Nova York. Amb personatges antropomorfs i una increïble reinterpretació dels anys 50 americans, BLACKSAD: Under the Skin promet una fosca aventura plena de misteri digne d’una novel·la policíaca, com la sèrie de còmics del mateix nom.

Investigacions, recerca de pistes, baralles, entrevistes a testimonis: deixa que el teu instint felí et guiï mentre t’infiltres en el corrupte món de la boxa.

JOC ONE PIECE: UNLIMITED WORLD RED DELUXE: l’única aventura One Piece per a mode cooperatiu, amb personatges creats per Eiichiro Oda i un exclusiu escenari de joc. Els pirates del Barret de Palla coneixeran un alegre i misteriós os rentador anomenat Pato, que posseeix un poder ombrívol pel qual pot crear qualsevol cosa que dibuixi. Per ajudar el seu nou amic, els pirates del Barret de Palla accepten participar en una ambigua missió. En Pato porta l’equip a l’Illa Perduda, on, un per un, tots els membres de la tripulació (menys en Luffy) són segrestats per un pirata boig anomenat Red Count, que s’havia escapat de la presó d’Impel Down dos anys abans. Amb l’ajuda d’en Pato, en Luffy haurà de lluitar per salvar la seva tripulació de les urpes de l’enemic i descobrir quins són els malvats plans del Comte Roig.

+ Joc amb codi de descàrrega digital. No inclou targeta de joc. Ve en capsa.

JOC BOLA DE DRAC Z: KAKAROT: Reviu la història d’en Goku a BOLA DE DRAC Z: KAKAROT! Ves més enllà de batalles èpiques i experimenta la vida del món BOLA DE DRAC Z mentre lluites, pesques, menges i t’entrenes amb en Goku. Descobreix aventures i àrees noves a mesura que avances a través de la història i forma poderosos llaços amb altres herois d’aquest univers.

Submergeix-te en la història de BOLA DE DRAC Z, des dels esdeveniments més èpics fins a les missions secundàries, incloent moments que no s’havien vist mai i que donaran resposta, per primera vegada, a algunes de les preguntes més candents del món de BOLA DE DRAC!

Participa en icòniques batalles de BOLA DE DRAC Z a una escala diferent de qualsevol altra. Lluita a través d’immensos camps de batalla amb entorns destruïbles i experimenta batalles èpiques contra adversaris que posaran a prova els límits de les teves habilitats de combat. Incrementa el teu poder i planta cara als reptes!

No només lluitis com en Goku. Viu com en Goku. Pesca, vola, menja, entrena’t i lluita a la teva manera en les diferents sagues de BOLA DE DRAC Z fent amics i construint relacions amb un gran nombre de personatges de BOLA DE DRAC.

+ Joc amb codi de descàrrega digital. No inclou targeta de joc. Ve en capsa.

ESPECIFICACIONS / ALTRES CARACTERÍSTIQUES:

Especificacions tècniques de la consola Nintendo Switch Neon:

MÉS INFORMACIÓ:

El pack inclou:
  • Consola Nintendo Switch Neon
  • Auriculars Tritton Kunai negres edició Switch
  • Joc Blacksad: Under the Skin (edició especial)
  • Joc One Piece: Unlimited World Red Deluxe
  • Joc Bola de Drac Z: Kakarot

Garantia amb el fabricant: SAT NINTENDO. Tel.: 91: 7886498
https://www.nintendo.es/Atencion-al-cliente/Contactar/Contactar-621598.html

Garantia amb el fabricant: SAT Namco-Bandai (jocs One Piece i Bola de Drac)
https://service-es.bandainamcoent.eu/
Adreça de correu electrònic: service@bandainamcoent.eu

Garantia amb el fabricant: SAT Meridiem Games (joc BlackSad)
https://meridiem-games.com/
Adreça de correu electrònic: info@meridiem-games.com

Fitxa tècnica