Sense interessos ni comissions

Finançament de CaixaBank

Enviament i devolució gratuïts

0% TAE - Enviament i devolució gratuïts

NINTENDO

Pack Nintendo Switch Oled Blanca + Just Dance 2024 + Funda PDP Deluxe + Auriculars amb cable PDP LVL40

Subscriu-t'hi 1

/mes en rebuts i un rebut final de

Preu total

Pagament a termini

/mes en quotes i una quota final de , TIN % y TAE % 1 PVP2 / Preu total a terminis: Preu total a terminis: PVP2

Pagament al comptat 1

Emporta-t'ho ara per
500,00 €

Data de lliurament estimada: 4 de maig

Gratis

Descripció

Pack Nintendo Switch OLED JUST DANCE 2024

CARACTERÍSTIQUES DESTACADES

CONSOLA NINTENDO SWITCH OLED:
gaudeix d’una experiència de consola domèstica fins i tot sense televisor. La Nintendo Switch es transforma per adaptar-se a la teva situació i et permet jugar als títols que vulguis, fins i tot si no tens gaire temps.

És una nova era en què no has d’adaptar la vida als videojocs: ara és la consola la que s’adapta a la teva vida.

Gaudeix dels jocs quan vulguis, on vulguis i com vulguis!

Tres modes de joc:

  • Mode televisor: aplega tothom davant d’una pantalla i gaudeix del joc en companyia. Posa la consola a la base de la Nintendo Switch per jugar en alta definició al televisor.
  • Mode sobretaula: comparteix la pantalla, comparteix la diversió. Obre el suport de la consola per compartir la pantalla i gaudir de valent amb jocs multijugador.
  • Mode portàtil: emporta’t una esplèndida pantalla allà on vagis. Juga amb els comandaments Joy-Con encaixats a la consola i emporta-te-la on vulguis.

JOC JUST DANCE 2024:
balla i comparteix moments emocionants durant tot l'any amb la plataforma de videojocs musicals número un de tots els temps!

Just Dance 2024 Edition té 40 cançons, des dels últims èxits, fins als clàssics més estimats, com ara “Flowers”, de Miley Cyrus, “Tití me preguntó”, de Bad Bunny; “How You Like That”, de Blackpink, i “I Want to Dance With Somebody”, de Whitney Houston.

Amplia l’experiència amb Just Dance®+. Desbloqueja la prova gratuïta durant un mes que s’inclou en el joc per obtenir accés a centenars de cançons!

LLISTA DE CANÇONS, UNIVERSOS I PERSONATGES TOTALMENT NOUS
Just Dance 2024 Edition presenta 40 noves cançons i universos, des d’èxits que encapçalen les llistes, fins a fenòmens virals d’internet i cançons originals! La llista de cançons inclou una gran varietat de gèneres i èpoques: música llatina, rock, hip-hop, k-pop... Aquesta edició està plena de música que t’apassiona. Descobreix mons musicals immersius i plens de vida amb personatges únics a cada cançó, només a Just Dance!

UNA PLATAFORMA AMB ACTUALITZACIONS REGULARS
El joc ara és una plataforma d’entreteniment en línia amb actualitzacions regulars que inclouen nova música i recompenses al llarg de tot l’any. Encara que els teus amics i tu tingueu els uns l’edició del 2023 i els altres la del 2024, tots els jugadors estan connectats a la mateixa plataforma i poden jugar junts en línia. Si tens totes dues edicions, tot el contingut serà al mateix lloc!

GAUDEIX DE CONTINGUT DURANT TOT L’ANY
Participa en els esdeveniments temàtics de temporada amb playlists i cançons gratuïtes per un temps limitat. Cada temporada hi haurà noves i emocionants cançons, un mesurador de progrés i noves recompenses. Aconsegueix avatars, fons, insígnies i àlies per personalitzar-te la Dancer Card i mostrar com ets en el joc (joc amb codi de descàrrega digital, no ve ni en suport físic ni amb targeta).

FUNDA PDD DELUXE TRAVEL CASE BLANC I NEGRE AMB LLICÈNCIA EDICIÓ OLED:
desa i protegeix la Nintendo Switch, Switch Lite o Switch OLED a la funda de viatge Deluxe Travel Case Blanc i Negre llic. ed. OLED.

Mantingues la consola a lloc fins que et calgui i, a continuació, fes servir la corretja d’elevació de la consola per treure-la fàcilment amb una sola mà. Fes que l’estoig de viatge sigui doblement compatible amb la safata inclosa, que permet desar perfectament la Nintendo Switch Lite o es pot extreure per desar-hi la Nintendo Switch o Nintendo Switch OLED. Amb un suport integrat, pots recolzar la consola per jugar còmodament a qualsevol lloc durant hores i hores. Als jugadors a qui agrada el minimalisme els encantarà el disseny elegant i estilitzat de la funda de viatge Deluxe Travel Case Blanc i Negre llic. ed. OLED. Emporta’t aquesta funda amb llicència oficial on sigui que vagis per gaudir de les millors sessions de joc.

Característiques:

  • Compatible amb Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite i Nintendo Switch OLED
  • El disseny prim i resistent de la corretja de niló per al canell facilita el transport de la consola i la protegeix
  • L’exclusiva corretja d’elevació de la consola permet extreure-la de manera fàcil i segura
  • El suport integrat sosté la consola per jugar còmodament mentre viatges
  • Amb llicència oficial de Nintendo

AURICULARS PER A GAMING PDP LVL40 WIRED BLANC I NEGRE AMB LLICÈNCIA EDICIÓ OLED:
És l’hora de pujar de nivell els auriculars amb els auriculars estèreo amb cable PDP Gaming LVL40 amb blocs de colors brillants per a la Nintendo Switch! La construcció lleugera dels auriculars estèreo amb cable LVL40 ofereix una comoditat duradora tant si et passes el dia en missions cooperatives com si simplement jugues una partida ràpida. Sent els enemics abans de veure’ls amb els dos potents controladors d’àudio de 40 mm. Dona ordres clares a l’equip a través del micròfon flexible amb cancel·lació de soroll, o gira’l per silenciar-lo instantàniament. Mantingues la vista en el joc i fes ajustos ràpids d’àudio amb el control de volum a l’orella, mentre que els coixinets transpirables t’ajuden a mantenir-te fresc i a prevenir la fatiga. Fes coincidir els auriculars amb els Joy-Cons a la Nintendo Switch. Ves sempre un pas més endavant amb els auriculars estèreo amb cable LVL40!

Característiques:

  • Construcció transpirable i lleugera per a llargues sessions de joc
  • El micròfon bidireccional amb cancel·lació de soroll ofereix una comunicació clara
  • Sent cada ordre amb potents controladors d’àudio de 40 mm
  • Silencia el micròfon en un moviment ràpid amb la funció de silenciament de micròfon desplegable
  • Producte amb llicència oficial de Nintendo

ESPECIFICACIONS / ALTRES CARACTERÍSTIQUES

Especificacions tècniques de la consola Nintendo Switch OLED:

  • Mida: 102 × 242 × 13,9 mm (amb els comandaments Joy-Con acoblats)
  • Pes: 420 g aproximadament
  • Pantalla: pantalla tàctil capacitativa / OLED de 7 polzades / resolució de 1.280 × 720
  • CPU/GPU: processador Tegra NVIDIA
  • Más información

MÉS INFORMACIÓ

El pack inclou:

  • Nintendo Switch Consola OLED
  • joc Just Dance 2024
  • funda PDP Deluxe Travel Case Blanc i Negre amb llicència edició OLED
  • Auriculars per a gaming PDP LVL40 Wired Blanc i Negre amb llicència ed. OLED

Garantia amb el fabricant: SAT NINTENDO. Tel.: 91: 7886498
https://www.nintendo.es/Atencion-al-cliente/Contactar/Contactar-621598.html

Fitxa tècnica